Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Erdoğan'ın katıldığı canlı müzikli sosyal mesafesiz yemek tepki çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak Başbakanı için verdiği canlı müzikli akşam yemeğinin görüntüleri sosyal medyada tepki topladı.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2020 09:07

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi onuruna verdiği yemeğin görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Arapça müzik eşliğinde düzenlenen yemekte Erdoğan yemek yerken ve yanındaki insanlarla sohbet ederken görülüyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, geçen perşembe günü resmi temaslar için Ankara'ya gelen Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi onuruna akşam yemeği verildiği ortaya çıktı.

Eğlence görüntüleri ilk olarak emekli asker olduğu belirtilen "Dr. Jamal" adlı hesaptan paylaşıldı. Cep telefonu ile çekilen görüntülerin Jamal mi çekti, heyettekilerden biri mi gönderdi, belirsiz.

 

Arapça müzik eşliğinde verilen yemekte, Cumhurbaşkanı Erdoğan yemek yerken görülüyor. Masalarda Koronavirüs önlemlerine uyulmadığı, masalardaki sandalyeler arasında boşluk bırakılmaması da dikkat çekiyor.

17 Aralık'ta Türkiye'ye gelen Kazım, Erdoğan ile baş başa ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirmiş, ardından ikili ortak basın toplantısı için kameraların karşısına geçmişti.

 

Yorumlar