Anasayfa /  Politika

Erdoğan'ı geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Instagram'daki takipçi sayısında ilk sıraya yerleşti

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yide etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası ülkemizde en çok takip edilen ve en çok konuşulan insanı haline gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyada da en çok takip edilin kişi oldu. Tüm sosyal medya hesaplarına çok kısa sürede rekor seviyede takipçi gelen Koca, Türkiye'de en çok takipçisin olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geride bıraktı. Bu gün itibarı ile İnstagram'da Türkiye’de en fazla takipçisi olan siyasetçi konumuna yükseldi

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2020 07:15

Erdoğan'ı geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Instagram'daki takipçi sayısında ilk sıraya yerleşti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Instagram hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı geçerek Türkiye'de en fazla takipçisi olan siyasetçi konumuna yükseldi.

Erdoğan'ın Instagram'da 7.5 milyon takipçisi bulunurken, Fahrettin Koca'nın ise 7.6 milyon takipçiye yükselmesi dikkat çekti.

Salgından önce takipçisi 1 milyondan daha azdı 
Koronavirüs sürecinden önce 1 milyondan az takipçisi bulunan Koca'nın salgın sürecinde ön plana çıkması, sık sık toplantılar yapması ve her akşam Koronavirüs verilerini paylaşıp, bilgilendirmede bulunması, Bakan Koca'nın hızlıca yükselmesine neden oldu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biri tuz yerine Koronavirüs uzatabilir. Kalabalık iftarları gelecek yıl yapalım. Hayırlı iftarlar.

Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar