Anasayfa /  Politika

Erdoğan'a diploma göndermesi yapmıştı ! İstiklal Marşı skandalı...

Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisi olan Gelecek Partisi'nin kuruluşunda yaptığı konuşmada "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var" diyerek Erdoğan'a gönderme yapan İsmail Günaçar'ın İstiklal Marşı'nı okumaması dikkat çekti.

Abone ol
Abone ol 15 Aralık 2019 11:46

AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Bilkent Otel'de Gelecek Partisi'ni tanıttı. Partinin en genç kurucular kurulu üyesi olan İsmail Günaçar'ın sözleri gündem oldu.

"DİPLOMA" ÇIKIŞI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
Günaçar, "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi" şeklinde yanıt vermişti.

İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMADI MI?
Yaptığı bu çıkışla eleştiri oklarının hedefi olan Günaçar, yaptığı açıklamada sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastetmediğini belirtse de kendisine yönelik tepkileri dindiremedi. Tartışmalar devam ederken Günaçar'ın partinin tanıtım toplantısında İstiklal Marşı'nı söylemediği iddiası gündeme geldi. Toplantıya ait anların olduğu videoda, Günaçar'ın İstiklal Marşı'nı okumadığı görülüyor.

Yorumlar