Anasayfa /  Politika

Erdoğan'a 'açım ben aç' demişti! Şimdi başka konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Elazığ'da 'açım ben' diye seslenen kadın yeni bir açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2021 21:51

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Elazığ'ın Harput ilçesinde "açım ben açım" diye seslenen Bedriye Fırat (59) için Elazığ Valiliği devreye girdi.

Sosyal medyada geniş yer tutan olay sonrasında Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Bedriye Fırat'ın aralarında bulunduğu 3 kadını valilik makamında ağırladı.

Valilikte kameralar karşısında konuşan Bedriye Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiğinden farklı ifadeler kullanarak "aç ve açıkta olmadığını" söyledi.

Bedriye Fırat, "Harput'a cumhurbaşkanım gelmişti ve acımız vardı. Hocamız ölmüştü, biz de onun mezarlığına gitmiştik. Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli ve çok şükür evim de var. Oğlumun işi yok ve iki senedir fabrikalara her yere başvurdum. Onun için valimizden de Allah razı olsun bugün davet etti. Yanlış anlamışlar. Allah, cumhurbaşkanımızı da başımızdan eksik etmesin ve Allah bin kere ondan razı olsun. O bizim başımızın tacı. Allah benim ömründen alsın onunkine versin" diye konuştu.

Yorumlar