Anasayfa /  Politika

Erdoğan'dan 'Her şey güzel olacak' diyenlere mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam katıldığı iftar programında "Her şey çok güzel olacak" paylaşımlarıyla Ekrem İmamoğlu'na destek verenler için "dalkavuklar, bunlar kayda giriyor" ifadesini kullandı.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 10:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam katıldığı iftar programında "Her şey çok güzel olacak" paylaşımlarıyla Ekrem İmamoğlu'na destek verenler için "dalkavuklar, bunlar kayda giriyor" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sinema dünyasıyla ilgili olarak bize kadar kimse bir yasal düzenleme yapmadığı halde, bunu yapıp ondan sonra bir taraftan bize teşekküre geleceksin, arkadan da bunlarla beraber şakşakçılık yapacaksınız, bunu neyle ifade edeceğiz, neyle izah edeceğiz. Sanatçı sanatıyla konuşur. Bu tür insanlara dalkavukluk yapmaz. Sanatıyla konuşan sanatçıları baş göz ederiz. Onlar için de elimizden gelen ne varsa onu yaparız." dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu Geleneksel İftar Programına katıldı. İftarın ardından yaptığı konuşmasına Anneler Günü'nü kutlayarak başlayan Erdoğan, “Türkiye’nin ve İstanbul’un ihtiyacı kendi dünya görüşüne uymayan herkesi ötekileştiren, hor ve hakir gören zihniyet değil, işte buradaki manzaranın ifade ettiği anlayıştır. Milletimizin ve İstanbul’un ihtiyacı bu Taksim’de sergilenen vandallık, şiddet, terör provokatif eylemler değil, işte burada olduğu gibi her inançtan kökenden insanın aynı sofra etrafında buluşmasını sağlayan hoşgörü ve dostluk iklimidir.

İstanbul’un ve tüm Türkiye’nin ihtiyacı darbe çığırtkanlığı yapanlar değil, işte burada olduğu gibi canı pahasına istiklaline ve istikbaline sahip çıkan milletin kendisidir. Kazanı kaynatıp sandıklardan oy çalanlar darbe tehdidinde bulunmalarına 23 Haziran'da İstanbul halkı gereken cevabı verecektir. Düşünebiliyor musunuz, Türkiye Cumhuriyeti’nin parlamentosunda kazanı kaynatıp darbeye çağrı yapanlar, bu ülkede kimlerdir. Benim milletim bunlara gereken dersi 23 Haziran’da verecektir." dedi.


Yorumlar