Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklamıştı! İstanbul'da sosyal mesafesiz ayakta yolculuk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen kritik Kabine Toplantısı sonrası ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi. Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında kafeler ve lokantaların daha fazla denetleneceğini, toplu taşımada ayakta yolcu alınmayacağını duyurdu. Bu sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar duraklara hareket ederken, birçok otobüs ve minibüs kurallara uymayarak ayakta yolcu aldı. Vatandaşların da sosyal mesafe kuralına riayet etmedikleri görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklamıştı! İstanbul'da sosyal mesafesiz ayakta yolculuk - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu taşımada ayakta yolcu alınmayacağını açıkladı. İstanbul'da sabah saatlerinde otobüs ve minibüslerde vatandaşların ayakta ve sosyal mesafe kuralına uymaksızın yolculuk ettiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklamıştı! İstanbul'da sosyal mesafesiz ayakta yolculuk - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip corona virüs (Covid-19) ile mücadele tedbirlerine ilişkin, "Kafe ve restoranlar kurallara uygunluk bakımından çok daha sıkı şekilde denetlenecektir. Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklamıştı! İstanbul'da sosyal mesafesiz ayakta yolculuk - Sayfa 3

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısını kimse dikkate almadı. Sabah saatlerinde İstanbul'da toplu taşıma kullanan vatandaşlar ayakta ve sosyal mesafe kuralına uymadan yolculuk etmeyi sürdürdü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklamıştı! İstanbul'da sosyal mesafesiz ayakta yolculuk - Sayfa 4

Kağıthane'de işlerine gitmek için yola çıkanlar toplu taşıma kullanmak için otobüs duraklarına geldi. Kapasitelerini aşan kimi otobüs ve minibüsler durakta bekleyen yolcuları alırken kimileri ise durmayarak yoluna devam etti.