Anasayfa /  Politika

Erdoğan müteahhite kızdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 20 Mayıs 2022 17:59

Açıklamalarının ardından sahneye projenin firma yetkilisini çağıran Erdoğan, projenin tamamlanma süresinin 36 ay olduğunu duyunca "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun? Hamza Bey değiştirelim bunu." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan, muhalefete de sık sık yüklendi.

SÜREYİ UZUN BULUNCA TEPKİ GÖSTERDİ

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından sahneye projeyi üstlenen firmanın yetkilisi çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burayı ne zaman bitireceksiniz?" diye sordu. "36 ay efendim" cevabını duyan Erdoğan "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun?" ifadelerini kullandı. Firma müdürünün süreyi 30 aya düşürmesine de sıcak bakmayan Cumhurbaşkanı, "Ne yapıyorsun sen? Hamza Bey 36'dan başlayıp 30'a indi. Ne diyor bu? Bu müteahhiti değiştirelim biz. 24 ay yaparım diyor bak. Olmaz olmaz. Sen Kanuni Sultan Süleyman'ı duydun mu? Süleymaniye'yi ne kadar zamanda bitirdi? 1 yılın altına düşürdü mü? 24 saat çalışacaksınız, önümüzdeki yıl bugünlerde burayı bitirmeniz lazım." dedi.

 

Yorumlar