Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Erdoğan: Midesini doyurduk yine de oy vermiyor…

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Artık mideye değil buraya (başını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama bu oya dönmüyor” dedi.

Abone ol
Abone ol 16 Mayıs 2019 19:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Artık mideye değil buraya (başını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama bu oya dönmüyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu İstanbul’da milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatla yaptığı toplantıda, 17 yıldır vatandaşa sayısız hizmetin götürüldüğünü, ancak bunun artık oy getirmediğini söyledi. “Artık mideye değil buraya (başını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle” dediği belirtilen Erdoğan’ın, “Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği aktarıldı.

İktidarları döneminde yaptıkları hizmetlerle ilgili örnekler veren Erdoğan’ın, “Mideye değil artık buraya (kafasını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle. Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği belirtildi.


Yorumlar