Anasayfa /  Politika

Erdoğan, Bu işin merkezinde CHP var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli amirallerin bildiri yayınlaması olayının merkezinde CHP'nin olduğunu söyledi.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2021 18:58

Türkiye'nin mega projelerinden biri olan Kanal İstanbul'a karşı bir araya gelen 104 emekli amiral, uzun bir bildiri hazırladı ve darbe imaları yaparak milli iradeye parmak salladı.

Eski Türkiye kalıntısı emekli amirallerin küstah bildirisine tepki yağdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Erdoğan, "Milleti ve milletin seçtiği yönetimi tehdit etme cüretini gösterenlere hadlerini yine milletimizle birlikte göstereceğiz." dedi.

ART NİYETLİ BİR GİRİŞİMDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece yarısı yayınlanan darbe imalı bildirinin kesinlikle art niyetli olduğunu söyledi.

Yaşananların arkasında ana muhalefet partisinin olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin iradesini tehdit edenlere e

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Az önce yaptığımız toplantıda iki gündür ülkemizi meşgul eden bir meseleyle ilgili tartışmaları ayrıntılarıyla değerlendirdik. Her şeyden önce bir gece yarısı gerçekleştirilen bu eylem üslubu, yöntemi hem de yol açacağı açıkça belli olan tartışmaları itibariyle kesinlikle art niyetli girişimdir.

BU İŞİN MERKEZİNDE ANA MUHALEFET PARTİSİNİN TA KENDİSİ VAR
Bu işin merkezinde aslında ana muhalefet partisinin ta kendisi var. Biz ekonomide bir şeyi konuşuyoruz. Bunu açıkladım. Türk ekonomisini yatırım, istihdam, üretim ve ihracat temelinde büyütmeyi, çok daha iyi yerlere götürme mücadelesi vermeyi sürdüreceğiz.

İktidara geldiğimizden bu yana ülkemizi nereden aldık bugün neredeyiz? Yatırımlar dahil bütün bunları kronolojik olarak Çarşamba günü millete seslenişte açıklayacağım. Demokrasimizi de milli iradenin üstünlüğü temelinde darbelere, cuntalara, vesayete karşı gerektiğinde canımız pahasına mücadele ederek güçlendirip, geliştireceğiz. Bu duygularla bir kez daha hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum, kalın sağlıcakla deyip sizlere hayırlı akşamlar diliyorum."

Etiketler CHP Erdoğan
Yorumlar