Anasayfa /  Politika /  Chp

Engin Altay'dan anket açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, yerel seçimler için yapılan anket çalışmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 22:02

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anketlere güvenmiyorum sözlerine karşılık verdi. 



“Erdoğan, halkın kendisini gözünden ve gönlünden düşürdüğü için anketlerde böyle sonuçlar çıktığını görse kendisi açısından belki sağlıklı tedbirler alabilir” dedi.





Buna yönelik başka bir soruya karşılık da Altay, “Daha dur, Tayyip Erdoğan anket sonuçlarını gördükçe küsmek şöyle dursun, çıldıracak” ifadesini kullandı.





Altay, yerel seçimlere yönelik anket sonuçlarına ilişkin bir soruyu yanıtlarken şunları söyledi:



“Ankara için bir tereddüt yok. İzmir malum ilan edildi bile. Adana, Mersin, Antalya, Eskişehir, Hatay ile ilgili tereddüt taşımıyoruz. Bursa’da birkaç puan önde gidiyoruz. İstanbul’da da an itibarıyla öndeyiz. 10 Mart’ta herkes İstanbul’u CHP’nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek.”





CHP Grup Başkanvekili Altay, neden 10 Mart tarihini verdiğinin sorulması üzerine, ekonomik ve toplumsal gidişatın 31 Mart’ın beklenmesine gerek bırakmayacağını öne sürdü.


Yorumlar