Anasayfa /  Medya

Engin Altan Düzyatan son sözü söyledi!

ATV ekranlarında her bölümü ile fırtınalar estiren dizi Kuruluş Osman hakkında geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddia heyecan yaratmıştı.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2020 00:05

Son günlerde özellikle sosyal medyada çok konuşulan ve heyecan yaratan bir iddia var. TRT 1 ekranlarında, yayılandığı günlerde reyting rekorları kıran dizi, Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Gazi'yi canlandıran oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın ATV'nin Kuruluş Osman dizisine katılacağı konuşuluyor. 

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın ise diziye Burak Özcivit'in canlandırdığı Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi olarak dahil olacağı konuşuluyordu. Dizinin birinci sezonunda 20’li yaşlardaki Ertuğrul Gazi’yi canlandıran, 5.son sezonunda ise Ertuğrul Gazi'nin 65’li yaşlardaki halini oynayan Engin Altan Düzyatan'dan son günlerin en çok konuşulan konusu hakkında beklenen açıklama geldi. 

Açıkcası bir karar verilemiyor: Oyuncu, “Kuruluş Osman devam etti. Daha önceden planladığımız bir şey yok. O yüzden de şu anda tekrar oraya girdiğimde yaşım gerçekten çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne kadar uzun soluklu oynamak isterim, açıkçası bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzdenden şimdi öyle bir tasarrufum yok” açıklamasını yaptı.

Yeni sürprizlerim var: Engin Altan Düzyatan, yeni sürprizlerle seyircilerin karşısına çıkacağı zamanı beklediğini ifade etti. Oyuncu, Ertuğrul Gazi’nin derinlikli bir karakter olduğundan da bahsetti.

Düzyatan, “Hepimizde olması gereken özellikleri sanki kendisinde barındırmış. Gerçekten her konuda adaletli, oynaması çok da zor değil. Biraz hissetseniz zaten oynayabileceğiniz bir rol. Çünkü iyi bir adam, her yönü ile eşit, adaletli olmaya çalışan birisi. Çok düz bir karakter. Oyuncuyu zorlayacak bir rol değil” dedi.

Yorumlar