Anasayfa /  Foto Galeri

Engelli eşini darp etti, 7 aylık kızını 12. kattan atmaya kalktı

Evlendiği günden bu yana eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Mersinli Buse Akın, 'Özgecan gibi olmak istemiyorum' diyerek yetkililerden yardım istedi. Son olarak iki gün önce eşi tarafından darp edilen yüzde 90 engelli Buse, hamileyken de eşinin kendisini dövdüğünü söyledi. Buse, “Çocuğumu 12. katın balkonundan sarkıtarak aşağıya atmakla tehdit etti” dedi. İşte bugün ancak koltuk değnekleriyle ayakta durabilen yüzde 90 engelli 22 yaşındaki Buse Akın’ın hayatı

Engelli eşini darp etti, 7 aylık kızını 12. kattan atmaya kalktı - Sayfa 1

Mersin'de dayakçı koca, balayından beri uyguladığı şiddetle evliliği Buse A.'ya zehir etti. Genç kadın yaşadıklarını anlatırken vücudundaki darp izleri olayı gözler önüne serdi. Sözde baba en son 12'nci kattan aşağı 7 aylık bebeğini sarkıttı...

Engelli eşini darp etti, 7 aylık kızını 12. kattan atmaya kalktı - Sayfa 2

Yürüme engeli bulunan Buse A. (22), 1 buçuk yıl önce Furkan A. ile hayatını birleştirmesiyle 'şiddet' kabusunu yaşamaya başladı. Balayında başlayan şiddet evde de devam etti. Dayakçı koca, hamileyken dövdüğü eşine bebeğini kaybetme korkusunu da yaşattı. Uyuşturucu bağımlısı olmasıyla şiddet terörü estiren sözde koca, son olarak eşini yerlerde sürükledi bebeğini de 12'nci kattan aşağı sarkıttı.

Engelli eşini darp etti, 7 aylık kızını 12. kattan atmaya kalktı - Sayfa 3

Beş yıl önce geçirdiği kaza sonrası yürüme engelli haline gelen ve yüzde 90 engelli raporu buluna Buse A. ile Şahan Furkan A., geçen yıl Nisan ayında evlendi. 7 ay önce bir kız çocukları dünyaya gelen çiftin mutluluğu iddiaya göre Şahan Furkan A.'nın alkol ve uyuşturucu kullanmaya başlamasıyla kabusa dönüştü. 

Engelli eşini darp etti, 7 aylık kızını 12. kattan atmaya kalktı - Sayfa 4

Buse A.'nın iddiasına göre, Şahan Furkan A. dün akşam eşine şiddet uyguladı, yerlerde sürükledi. Daha sonra 7 aylık bebeğini balkondan sarkıttı. Şiddet olayının ardından Buse A., hemen polise gidip, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Ayrıca bugün vicdansız eşine boşanma davası açtı.