Anasayfa /  Foto Galeri

Enes Çakmak kimdir, neden öldü? Enesalf olarak bilinen Enes Çakmak kaç yaşındaydı?

TikTok fenomeni olarak bilinen Enes Çakmak, sosyal medyada Enesalf adıyla tanınıyordu. Genç isim kısa süre önce trafik kazası geçirmişti. Olayın ardından Enes Çakmak son durumu merak konusuydu. Acı haber geldi. Peki, Enesalf kim?

Enes Çakmak kimdir, neden öldü? Enesalf olarak bilinen Enes Çakmak kaç yaşındaydı? - Sayfa 1

Tiktok'ta ünlü olan ve binlerce kişi tarafından takip edilen sosyal medya fenomeni Enes Çakmak öldü mü, neden öldü soruları merak ediliyor.

Enes Çakmak kimdir, neden öldü? Enesalf olarak bilinen Enes Çakmak kaç yaşındaydı? - Sayfa 2

Enes Çakmak, sosyal medyada bilinen isimlerden. Enesalf kullanıcı adıyla tanınan isim, trafik kazası nedeniyle hastanede tedavi altındaydı. Genç fenomenin hayatını kaybettiği öğrenildi. Çakmak'ın yakın arkadaşı sosyal medyadan Enesalf'in hayatını kaybettiğini bir paylaşımla duyurdu. İşte, Enes Çakmak hayatı hakkında...

Enes Çakmak kimdir, neden öldü? Enesalf olarak bilinen Enes Çakmak kaç yaşındaydı? - Sayfa 3

ENES ÇAKMAK KİMDİR? 
TikTok fenomeni "Enesalf "kullanıcı adıyla öne çıkan paylaşımlarda bulunan Enes Çakmak, 2001 yılında İstanbul'da doğdu. YouTube hesabının adı ise Team Alf olarak biliniyor. Aslen Erzurumlu olan Enes Çakmak, trafik kazası nedeniyle 11 Ocak günü yaşamını yitirdi. 

Enes Çakmak kimdir, neden öldü? Enesalf olarak bilinen Enes Çakmak kaç yaşındaydı? - Sayfa 4

Enes Çakmak'ın "Enesalf" isimli TikTok hesabında toplamda 2.5 milyon takipçisi bulunmaktadır. Çakmak'ın Instagram'da da 154 bin takipçisi bulunmaktadır. Sosyal medyada videoları on binlerce beğeni alan fenomen ismin hayatına dair internet üzerinde pek fazla bir bilgi yer almamaktadır.