Anasayfa /  Foto Galeri

En ucuz otomobiller belli listesi oldu!

Otomobil devleri 2022 yılı kampanyalarını güncelledi. Araba alacak veya arabalarını değiştirecek vatandaşlar için en ucuz arabalar ve en uygun kredi teklifleri sunuldu. En ucuz arabalar arasında Hyundai i10 dikkat çekti. Peki, Hyundai araçlar için en uygun faiz hangi bankada? İşte detaylar...

En ucuz otomobiller belli listesi oldu! - Sayfa 1

Koronavirüs salgını sürecinde araba almak veya arabasını değiştirmek isteyen vatandaşlar el yakan fiyatlar arasında en uygun fiyatlı arabayı almanın yollarını araştırıyor. Markaların 2022 yılı için sunduğu yeni kampanyalar dikkat çekerken yılın en ucuz arabası olarak görülen Hyundai i10 için verilen kredi faiz oranları dikkat çekiyor.

En ucuz otomobiller belli listesi oldu! - Sayfa 2

Otomobil fiyatlarında artan döviz kurlarının son dönem gerilemesinin ardından atılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) adımı da fiyatların güncellenmesinde etkili oldu. 

En ucuz otomobiller belli listesi oldu! - Sayfa 3

Yeni düzenleme ile ÖTV oranları vergisiz fiyatı 120 bin TL'nin altı için yüzde 45, 120-150 bin arası yüzde 50, 150-175 bin arası yüzde 60, 175-200 bin arası yüzde 70, 200 bin üstü yüzde 80 oldu.

En ucuz otomobiller belli listesi oldu! - Sayfa 4

Hal böylken vatandaşlar en ucuz arabaları merak etti. 2022 yılının en ucuz arabası Hyundai i10 oldu. Hyundai'nin kredi faiz kampanyaları için TEB Finansman A.Ş. ve Garanti BBVA  ile iş ortaklığı bulunuyor. Mevcut kredi faiz kampanyalarına bakıldığında; TEB'de 36 ay vadeli taşıt kredisine marka yüzde 2,18'den başlayan kredi faiz imkanı sunuyor. Garanti BBVA'da ise bu oran yüzde 1,99.