Anasayfa /  Foto Galeri

En tehlikeli burçlar belli oldu! İşte potansiyel katil burçlar...

Burçlar ve astroloji kim zaman tüm kararlarımızı etkiliyor. Kimileri inanmasa da bazı insanlar vereceği önemli kararlarda bile astrolojiye göre hareket ediyor. 12 burcun da farklı karakter özellikleri ve davranışları bulunuyor. Kimileri daha sakinken kimi burçların içinden psikopat çıkabiliyor. FBI istatistikleri seri katillerin burcunu açıkladı. İşte içinden saldırgan çıkan o burçlar... İlk sırayı görenler hayrete düştü...

En tehlikeli burçlar belli oldu! İşte potansiyel katil burçlar... - Sayfa 1

12) İkizler

Çift karakterli olarak tanınan ve bir anı bir anını tutmayan İkizler aslında bu alemin en zararsız burcu. İkizler burcu bırakın bir insana zarar vermeyi karıncayı bile incitemez. Her konuyu konuşarak halletmeye çalışır. 

En tehlikeli burçlar belli oldu! İşte potansiyel katil burçlar... - Sayfa 2

11) Kova

FBI verilerine göre en zararsız ikinci burç: Kova. Suç işleme eğilimi çok az olan Kovalar eğer bir suç işleyecekse bunu adelet için yapar. 

Belki de suç işliyorlar fakat zekalarından dolayı çok iyi gizleyebiliyorlar... Kim bilir?

En tehlikeli burçlar belli oldu! İşte potansiyel katil burçlar... - Sayfa 3

10) Aslan

Aslan burcu deyince akla ilk gelen kocaman bir ego. Her daim kendilerini düşünen Aslanların suç dosyalarının kabarık olması beklenirken şaşırtıcı bir şekilde en az suç işleyen burçlar arasında...

En tehlikeli burçlar belli oldu! İşte potansiyel katil burçlar... - Sayfa 4

9) Başak

Yavaş yavaş tehlikeli burçlara geçiyoruz. Başaklar suç dosyaları tabarık burçlar arasında ama bu suçlar öyle vahşice işlenen cinayetler değil. Başakların kabarık dosyaları hackerlık ve sahtecilikten kaynaklı.