Anasayfa /  Güncel

En özel 7 Nisan Dünya Sağlık Günü sözleri ve mesajları

Dünya Sağlık Günü sözleri, mesajları gibi birçok konu an itibariyle binlerce vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. 1945 yılında ABD'nin San Francisco kentinde toplanan Birleşmiş Milletler Konferansı'nda oy birliği ile alınan kararla her yıl bugünün resmi olarak Dünya Sağlık Günü olarak kutlanmasına karar verilmişti. Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) anayasasının yürürlüğe girdiği tarih olan 7 Nisan her yıl özellikle de sağlık alanında çalışan kişiler tarafından kutlanmaya devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2020 13:59

Tüm dünyanın sağlık sorunu olan corona virüsü ile mücadele ettiği bu tarihlerde 7 Nisan Dünya Sağlık Günü sözleri ve mesajları özellikle sosyal medya üzerinden paylaşılmak amacıyla araştırılmaya devam ediyor. 1945 yılında ABD'nin San Francisco kentinde toplanan Birleşmiş Milletler Konferansı'nda oy birliği ile alınan karar sonucunda bu tarihin her yıl dünya üzerinde sağlık günü olarak kutlanılması kararlaştırılmıştı. Ve her yıl yine bu tarihte özellikle sağlık çalışanlarına destek olmak ve insanlara sağlıklı yaşamla ilgili bilinçlendirme çerçevesinde birçok etkinlik düzenlenmektedir. Sizler için hazırladığımız haberimizde Dünya Sağlık Günü sözleri ve mesajları içeriğimize ulaşabilir bu tarihin anlam ve önemi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 2020 Dünya Sağlık Günü ne zaman ve nasıl ortaya çıkmıştır? İşte paylaşabileceğiniz en güzel sözler, mesajlar ve merak edilen tüm detaylar…

DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ!
DSÖ Anayasası'nın yürürlüğe girdiği 7 Nisan her yıl "Dünya Sağlık Günü" olarak kutlanmaya devam ediyor…

Dünya Sağlık Günü sözleri ve mesajları;

Daima yanımızda olan sağlık görevlilerimize kalpten teşekkürlerimizle... 7 Nisan Dünya Sağlık günü kutlu olsun.

Bu günleri mutlaka atlatacağız ve korkmadan, çekinmeden ailemize sarılacağımız günler mutlaka gelecek. Biz yeter ki moral bozmadan, umudumuzu kaybetmeden, büyük gerekli tüm önlemleri alıp sağlığımıza dikkat edelim. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ


Sağlıklı birey, sağlıklı toplum ancak bilimle mümkündür.

Sağlık hizmetlerinin kesintisiz yürütülmesinde "herkes için sağlık" ilkesiyle, özveriyle görevlerini icra eden tüm sağlık çalışanlarının #DünyaSağlıkGünü'nü kutluyoruz.

Sağlık en temel hakkımız, tüm vatandaşlarımızın kaliteli ve eşit sağlık hizmetne her zaman ulaşabilmesi temennimle, "Dünya Sağlık Gününü" kutlar, herkese sağlıklı bir yaşam dilerim.

Kendi canlarını riske ederek toplum sağlığı için gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nüzü kutlarız.

Hayatın tadını doyasıya çıkarmak için ilk kural: sağlık! Sağlık olmazsa yaşam olmaz, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü kutlu olsun!

Dünya genelinde yaşanan bu zorlu süreçte sağlığın kıymetini daha iyi anladık. Bizler için sevdiklerinden ayrı kalan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. #DünyaSağlıkGünü

Bireysel sağlığımız toplum sağlığı ile bir bütündür. Kendi sağlığımızı korumak adına aldığımız önlemler, çevremizi ve sevdiklerimizi de sağlıklı yarınlara taşıyacağı bilincinde olalım. #DünyaSağlıkGünü

Yorumlar