Anasayfa /  Güncel /  Gündem

En iyi Youtuber'lar

Pandemi yüzünden evlere tıkılıp kaldığınız şu günlerde farklı ve keyifli vakit geçirmeniz için en iyi youtuber'ların listesine sizler için derledik.İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 23 Nisan 2020 15:00

Sosyal izolasyonda olduğumuz şu günlerde eğlenceli vakit geçirme yollarını online olarak arar olduk. Yeni nesil gençlere youtuberları takip ediyorlarda diye serzenişte bulunuyoruz .Peki gerçekten popüler olan bu youtuber'larla Keyifli vakit geçirmemiz mümkün  mü ? Gelin birlikte hiç bir ön yargıda bulunmadan onlarla keyifli vakit geçirebiliriz miyiz birlikete görelim..

Kimdir popüler olan bu  yotuberlar ne iş yapıyor ?Peki sizin ilgi alanınız nedir ?Makyaj ?Oyun?Bilim?Deneysel şeyler? Tartışma ?Müzik ?Dans?Komik olan herşey?İlginç olan her şey mi?

İşte En iyi youtuber'lar listesi...

1. Enes Batur

Enes Batur

2. Orkun Işıtmak

orkun ışıtmak


3. Reynmen

Reynmen


4. Berkcan Güven

berkcan güven


5. Ruhi Çenet

ruhi çenet


6. Meryem Can

meryem can


7. Burak Oyunda

burak oyunda


8. Oha Diyorum

oha diyorum


9. Oyun Delisi

oyun delisi


10. Danla Biliç

danla biliç


11. Barış Özcan

barış özcan


12. Hayrettin 

hayrettin

13. Duygu Köseoğlu

duygu köseoğlu


14. Uras Benlioğlu

uras benlioğlu


15. Furkan Yaman

furkan yaman


16. Kafalar

kafalar


17. Babala Tv

babala tv

Eğer müzik videolarına ilginiz varsa;babala tv, reynem ,berkcan güven, enes batur şarkı vlogları çekiliyorlar.

İlginizi çeken konu sadece makyaj yapmak ,makyaj malzemeleri ise  danla biliç,meryem can'ın videolarını izleyebilirsiniz.

Daha çok merak ettiğiniz oyunlar ise Furkan yaman(GTA oyunları,) ,oyundelisi(pubg,Battlefield 5),duygu köseoğlu,burak oyunda (Hello neighbor)Enes batur(Zula,League of Legends)

Uras benlioğlu,ithal ürünleri ve ilginç ürün tanıtım videoları ,ilginç olan her şey ilginiz varsa takip edebilirsiniz :)

bilimsel ve bilgi içeren  videolar çeken youtuberlar ise Barış Özcan,Ruhi Çenet,Sümeyra Çenet,Bilim101 tavsiye edebiliriz.

Çılgınca ve mizah videoları için  hayrettin ve deli mi ne 'yi izleyebilirsiniz.

 Kışkırtıcı video çekenler ise 'Kafalar' ı takip edebilirsiniz.. https://www.youtube.com/channel/UC7Lu-ONZhIM_lvKnZn0F19Q

 

 

Yorumlar