Anasayfa /  Teknoloji

En İyi Otomatik Sosyal Medya Paylaşım Araçları Hangileri ?

Sosyal Medya Ajansları, internet siteleri, sosyal medya fenomenleri, ünlü kişiler ve markalar sosyal medya hesaplarını eş zamanlı ve aktif olarak kulanmak isterler. Çünkü artık tüm sosyal medya mecraları bilinirilik, satış, tanıtım için vazgeçilmez araçlar haline geldiler. Ancak Facebook, Twitter, Instagram v.s gibi önemli hesapları ve eş zamanlı ve etkin kullanmak için ya büyük bir insan kaynağı ve enerjiye yada Otomatik Sosyal Medya Paylaşım Araçlarını tercih etmek zorundalar. Az maliyet az insan gücü ve hızlı kulanım nedeni ile Otomatik Sosyal Medya Paylaşım Araçları vazgeçilmez hale geldiler. Peki En İyi Otomatik Sosyal Medya Paylaşım Araçları Hangileri ? İşte bu sorunu cevabını sizi için araştırdık.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 19:29

En İyi Otomatik Sosyal Medya Paylaşım Araçları Hangileri ? 

Facebook, Twitter, Instagram v.s dışında daha fazla platformda bulunmak isteyen site sahipleri, sosyal medya ajansları, sosyal medya fenomenleri, ünlü kişiler ve markalar bir den fazla mecrayıetki yönetmekte zorlanıyorlar. Hesalar arttıkça işin ucu haliyle kaçıyor. Aynı anda bir çok yerde paylaşım yapıp, birde bunların kontrolünü gerçekleştirmek hayli zor. Bu durumdaki site sahiplerinin bir numaralı kurtarıcısı otomatik sosyal medya paylaşım araçları oluyor.  Peki En İyi Otomatik Sosyal Medya Paylaşım Araçları Hangileri ?  İşte bu sorunu cevabını sizi için araştırdık.

En İyi Otomatik Sosyal Medya Paylaşım Araçları

IFTTT

IFTTT, dünya üzerinde yer alan bütün sosyal medya platformlarıyla entegre çalışan dünyanın en büyük otomatik sosyal medya paylaşım aracıdır. Her türlü eşleşmeyi yapabileceğiniz sistemde, bir platform üzerinden yaptığınız her hangi bir paylaşım, ayarladığınız tüm sosyal mecralarda eş zamanlı olarak paylaşılacaktır. IFTTT ücretsiz olarak sunduğu özellikler ile sosyal medya konusunda tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Zapier

Zapier, son zamanlarda gösterdiği yükseliş ile IFTTT’ye kafa tutan bir sosyal medya paylaşım aracıdır. Zapier’i kullanarak sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebilir, paylaşımlar yaparak gelen etkileşimlerin analizlerini görüntüleyebilirsiniz. Sosyal medya uzmanlığı yapıyorsanız, çoklu hesap yönetiminde Zapier bire bir.

Buffer





Sosyal medya yönetim araçları içerisinde en kolay kullanıma sahip olan Buffer ile sosyal medya hesaplarınızı tek bir çatı altından kontrol edebilirsiniz. Sağlamış olduğu otomatik sosyal medya paylaşımı hizmeti, sisteme eklediğiniz sosyal medya hesaplarınızda eş zamanlı olarak paylaşım yapmanıza olanak veriyor.

Aweber

Awaber bu listedeki araçların en az bilineni fakat, en önemli özelliğe sahip olanlardan biridir. Sistem içerisinde yer alan mail gönderim hizmeti sayesinde spama düşmeden belirlediğiniz kişilere sınırsız mail gönderebilirsiniz.


Yorumlar