Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel resimli Kadınlar Günü kısa mesajları ve sözleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! En güzel Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini sevdiklerinizle paylaşmanız için bir araya getirdik. Dünyanın en güzel varlıkları Kadınlar için en güzel mesajlar burada. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı böyle anlamlı bir günde siz de sevdiklerinize resimli Kadınlar günü mesajları gönderebilirsiniz. İşte, 8 Mart en güzel Resimli Kadınlar Günü kısa mesajları ve sözleri burada...

En güzel resimli Kadınlar Günü kısa mesajları ve sözleri - Sayfa 1

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

▹Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

 Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler kadınlar günün kutlu olsun..

 Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

En güzel resimli Kadınlar Günü kısa mesajları ve sözleri - Sayfa 2

Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.

 Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

Seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çook severim kadınlar günün kutlu olsun.

En güzel resimli Kadınlar Günü kısa mesajları ve sözleri - Sayfa 3

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü"nüz kutlu olsun.

En güzel resimli Kadınlar Günü kısa mesajları ve sözleri - Sayfa 4

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

 Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle... Kadınlar günün kutlu olsun!