Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel, resimli, anlamlı, Dünya Sağlık Günü kutlama mesajları ve sözleri!

İlk kez 7 Nisan 1947 yılında kutlanmaya başlayan Dünya sağlık günü farkındalık yaratmak amacıyla bir çok çalışma ile kutlanıyor. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nde siz de çevrenizdeki sağlıkçıların bu özel günlerini kutlayabilirsiniz. Resimli, anlamlı, özel, kısa Dünya Sağlık Günü kutlama mesajları ve sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

En güzel, resimli, anlamlı, Dünya Sağlık Günü kutlama mesajları ve sözleri! - Sayfa 1

7 Nisan Dünya Sağlık Günü mesajları, sözleri resimli 2022, Dünya Sağlık Günü kutlama mesajları. Sağlıklı yaşam, sağlıklı toplum, sağlıklı gelecek demektir. Bu önemli gün vesilesiyle sevdiklerinize en anlamlı mesajları ve sözleri sizin için derledik... İşte o mesajlar...

En güzel, resimli, anlamlı, Dünya Sağlık Günü kutlama mesajları ve sözleri! - Sayfa 2

7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nüz kutlu olsun. Hastalandığımızda, yaralandığımızda yanlarına koştuğumuz sağlık çalışanlarının Dünya Sağlık Günü günleri kutlu olsun.

Daima yanımızda olan sağlık görevlilerimize kalpten teşekkürlerimizle... 7 Nisan Dünya Sağlık günü kutlu olsun.

Dünya genelinde yaşanan bu zorlu süreçte sağlığın kıymetini daha iyi anladık. Bizler için sevdiklerinden ayrı kalan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. #DünyaSağlıkGünü

En güzel, resimli, anlamlı, Dünya Sağlık Günü kutlama mesajları ve sözleri! - Sayfa 3

ağlıktan büyük zenginlik yoktur. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

Sağlıklı yaşam, her insanın doğumuyla birlikte elde ettiği bir haktır. Sağlığımızın kıymetini bilelim, toplumun sağlığı bireylerin sağlıklı olmasıyla mümkündür. Sağlığımızın daim olmasını temenni ediyor, hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun. 

Çocuklarımız için ancak sağlıklı yaşam ortamları sağlayabildiğimiz oranda geleceğimizin şekillendirileceği bilinciyle tüm insanlığın ve halkımızın Dünya Sağlık Gününü kutlarım

''Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi'' Dünya Sağlık Gününüzü kutluyor, sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

En değerli hazinemiz sağlığımızdır. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nüz kutlu olsun.

En güzel, resimli, anlamlı, Dünya Sağlık Günü kutlama mesajları ve sözleri! - Sayfa 4

Nitelikli bir toplumun temel yapı taşını sağlıklı nesiller oluşturur. Tüm sağlık çalışanlarımızın ve toplumumuzun Dünya Sağlık Günü Kutlu Olsun.

Dünya Sağlık Günü'nde sonsuz emekleri ve büyük fedakarlıkları için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz.#DünyaSağlıkGünü

Her şeyin başı sağlıktır. Sağlığı olanın umudu, umudu olanın her şeyi vardır.

ÖNCE İNSAN” ilkesi ile gece gündüz özveri ile çalışan tüm hekimlerimizin, sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin #dünyasağlıkgünü kutlarız.

Sevgi sağlığa yararlı, Nefret ise zararlıdır. Dünya Sağlık Günü kutlu olsun.

En değerli hazinemiz sağlığımızdır. 7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nüz kutlu olsun.

Hastalandığımızda, yaralandığımızda yanlarına koştuğumuz sağlık çalışanlarının Dünya Sağlık Günü günleri kutlu olsun.