Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel Regaip Kandili mesajları 2021 - Resimli, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı Kandil mesajı

Regaip Kandili mesajları ve sözleri, Recep ayı ile birlikte aratılıyor. İslam dünyasında kutsal bir yeri olan Regaip gecesi dualı, anlamlı, hadisli mesajları sevdiklerine göndermek isteyenler için bir birinden güzel resimli Regaip Kandili sözleri de haberimizde. İşte, 2021 uzun, kısa, hayırlı kandiller mesajları ve sözleri.

En güzel Regaip Kandili mesajları 2021 - Resimli, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı Kandil mesajı - Sayfa 1

Regaip Kandili'niz hayırlara vesile olsun... Hayırlı kandiller! Tüm İslam alemi yarın idrak edilecek Regaip Kandili için hazırlıklar yapıyor. Camilerde yapılan özel ibadetlerin yanı sıra oruç tutmak da kandil günlerinin önemli ibadetleri arasında yer alıyor. Kandil günleri uzakta olan sevdiklerinize kendiniz hatırlatabileceğiniz resimli Regaip Kandili mesajları haberimizde...

En güzel Regaip Kandili mesajları 2021 - Resimli, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı Kandil mesajı - Sayfa 2

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun. Regaib kandiliniz mübarek olsun.

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

En güzel Regaip Kandili mesajları 2021 - Resimli, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı Kandil mesajı - Sayfa 3

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

En güzel Regaip Kandili mesajları 2021 - Resimli, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı Kandil mesajı - Sayfa 4

Gül bahçesine girenler, gül olmasada gül gibi kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece kandiliniz mübarek olsun