Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel Öğretmenler Günü sözleri / 24 Kasım Öğretmenler günü resimli sözler...

En güzel Öğretmenler Günü sözleri / 24 Kasım Öğretmenler günü resimli sözler... - Sayfa 1

Ögretmen, Doğan Güneşe Benzer. Etrafını Aydınlatarak Karanlıklara Meydan Okur. Ögretmenler Günün Kutlu Olsun! - Tüm bildiklerini bize öğrettin, millete faydalı bireyler ettin, kalemi kılıçtan çok keskinlettin, çareler ürettin sen öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

En güzel Öğretmenler Günü sözleri / 24 Kasım Öğretmenler günü resimli sözler... - Sayfa 2

Bugün bilgi, birikim ve tecrübeleri ile her zaman yolumuza ışık tutan öğretmelerimizin günü olan 24 Kasım. Bu anlamlı günde en güzel öğretmenler günü mesajlarını, resimli 24 kasım mesajlarını ve Atatürk'ün sözlerini sizler için derledik.

En güzel Öğretmenler Günü sözleri / 24 Kasım Öğretmenler günü resimli sözler... - Sayfa 3

- Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. - Siz Ögretmenler "sevgi Elcileri" Siniz. Sınıfta yasama sevinci, Toplumda Huzur, Ülkede Barış, Meslektaşları arasında demokratliğin Simgesisiniz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

En güzel Öğretmenler Günü sözleri / 24 Kasım Öğretmenler günü resimli sözler... - Sayfa 4

Öğretmenler günü mesajları, resimli 24 Kasım mesajlarını sizler için bu özel gün için derledik. Yolumuza yılmadan ışık tutan öğretmenlerimizin bu özel günü için en güzel öğretmenler günü mesajları, resimli 24 kasım mesajları ve Atatürk'ün öğretmenler ile ilgili en güzel sözleri derlemesi haberimizde.