Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel duygusal, uzun, kısa Babalar Günü mesajları, sözleri!

Dünyada her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar günü, bu yıl 19 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Bu sene de bu özel ve anlamlı günde, babalarına mesaj göndererek yanlarında olduklarını hissettirmek isteyenler, anlamlı, farklı ve duygusal Babalar Günü mesajları ve sözlerini araştırıyor. İşte en duygusal, farklı ve anlamlı Babalar Günü mesajları ve sözleri 2022...

En güzel duygusal, uzun, kısa Babalar Günü mesajları, sözleri! - Sayfa 1

En güzel duygusal, uzun, kısa Babalar Günü mesajları, sözleri!

Dünyada her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar günü, bu yıl 19 Mayıs Pazar gününe denk geliyor.

Bu sene de bu özel ve anlamlı günde, babalarına mesaj göndererek yanlarında olduklarını hissettirmek isteyenler, anlamlı, farklı ve duygusal Babalar Günü mesajları ve sözlerini araştırıyor.

İşte en duygusal, farklı ve anlamlı Babalar Günü mesajları ve sözleri 2022...

En güzel duygusal, uzun, kısa Babalar Günü mesajları, sözleri! - Sayfa 2

DUYGUSAL, UZUN, KISA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Yaşlandıkça hayatımı daha iyi hale getirmek için ne kadar fedakarlık yaptığını daha iyi fark ediyorum. Benim için yaptığın bunca şey için ne yapsam yeterince teşekkür edemem! Seni seviyorum babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

 

Sen benim babamsın hayat kaynağım hayatımda inan tek dayanağım yokluğun içimi, inan yakmakta bıraksalar beni ağlayacağım. Seni çok seviyorum, uzaklardan babalar gününü kutluyorum.

Bazı süper kahramanlar pelerin giymez! Harika bir gün geçir Süperman! Babalar Günün kutlu olsun!

En güzel duygusal, uzun, kısa Babalar Günü mesajları, sözleri! - Sayfa 3

Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam... Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettiğim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın... Babalar Günün kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar Günün kutlu olsun!

En güzel duygusal, uzun, kısa Babalar Günü mesajları, sözleri! - Sayfa 4

Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

En zor durumlarda hepimizi sakinleştirdiğin için teşekkürler. Sen her zaman sarsılmaz desteğimiz oldun. Seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!