Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel, anlamlı, kısa ve uzun 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları

18 Mart Çanakkale Zaferi yeni mesajları ve anlamlı sözleri 106. yıl dönümünde merakla araştırılıyor. Türk milleti için ayrı bir öneme sahip olan 18 Mart, her yıl ülke genelinde coşkuyla kutlanıyor ve Çanakkale şehitleri saygıyla anılıyor.

En güzel, anlamlı, kısa ve uzun 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları - Sayfa 1

Çanakkale Zaferi, her yıl 18 Mart'ta kutlanıyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü olarak anılan bu anlamlı günde, Çanakkale Zaferi uzun ve kısa sözleri de gündemde yer alıyor. Çanakkale Zaferi yıl dönümü geldi ve vatandaşlar 18 Mart mesajları ve sözlerini sevdiklerine göndermek için arıyor. İşte, 18 Mart Çanakkale mesajları 2021...

En güzel, anlamlı, kısa ve uzun 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları - Sayfa 2

ÇANAKKALE ZAFERİ SÖZLERİ
Benimle beraber burada muharebe eden bütün askerler kesin olarak bilmelidir ki bize verilen namus görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur. Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim değil, bütün milletimizin sonsuza kadar mahrum kalmasına sebep olacağını hepinize hatırlatırım. (Mustafa Kemal Atatürk)

Türkler, Çanakkale’yi zorlayan çağının en ileri tekniğine sahip güçler karşısına adeta bir kale gibi dikilmişlerdir. (Churchill)

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin eski kudret ve kuvvetini muhafaza ettiğini, can çekişen bir imparatorluk içinde kahraman bir milletin varlığını meydana koydu. – General Fahri Belen

En güzel, anlamlı, kısa ve uzun 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları - Sayfa 3

Çanakkale: Sözlükler de geçmez lakin gönüllerde ve tarihte; Bir devrin battığı, Türk’ün yedi düvele kafa tuttuğu, Türk ulusunun küllerinden doğduğu yer manalarına gelir.

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

Onlardan geriye kalan bu topraklar, bu vatan. Çanakkale şehitleri anma gününü saygıyla anıyoruz.

En güzel, anlamlı, kısa ve uzun 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları - Sayfa 4

Asım'ın nesli. Diyordum ya. Nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek. Mehmet Akif Ersoy

Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşıyorum.

Çanakkale müdafaası, üç mucizeler muharebesidir Hali kurtardı; maziye hamaset ve azametini iade etti; vatanımızı bir vatanı ebedi yaptı. – Sami Paşazade Sezai

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! Mehmet Akif Ersoy