Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az Lise Mezunu Kızılay Türkiye Genelinde 8 Branşta Personel Alımları Gerçekleştirecek

Kurumlar bünyesinde devam etmekte olan personel alımlarına bir yenisi daha eklenerek Türk Kızılayı’na iki farklı birimde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağına dair ilan yayınlandı.

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2019 12:35

İstihdam sürecine dair detaylar kamuoyunun bilgisine sunuldu.  Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre Kızılay içerisinde istihdam edilecek olan personellerin unvanlarına dair açıklanan detaylarda hem Doktor unvanı ile hem de Gençlik Çalışanı unvanı ile personel alımları yapılacak.

Adayların alımlarının gerçekleştirilebilmesi için kurum ve kuruluşlarda çalışabilmek için şart koşulan genel şartlara uyulması zorunluluğunun dışında, her bir ilan için belirlenen özel şartları da haiz olunması gerekir.

Gençlik çalışanı kadrosuna yapılacak olan başvuruların dikkate alınabilmesi için adayların; Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri, Psikoloji, Sosyal Hizmetler mezuniyetine sahip olmaları, pedagojik formasyona sahip olunması, iyi derecede Arapça konuşulabiliyor olması şartları aranmakta.

Doktor unvanı ile çıkılan alıma başvuruların yapılabilmesi için ise; Tıp Fakültesi mezuniyeti, iyi derecede İngilizce bilgisi, uzman veya pratisyen unvanlarına sahip olunması şartları aranacak.

İlgili ilanlara başvuruların tamamlanabilmesi için tıklayın


Yorumlar