Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

En Az 50 ve 60 KPSS İle 210 Hizmetli, Düz Memur, Sağlık Personeli Alınacak

Yayımlanan bu ilanlarda en az 50 ve en az 60 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek alımlar bulunuyor. İşte alım yapacak kurumlar ve alım yapılacak kadrolar;

Abone ol
Abone ol 10 Nisan 2019 19:57

Sahil Güvenlik Komutanlığı DPB'den duyurduğu bir ilan ile 60 KPSS puan şartıyla memur alımı yapacağını duyurdu. Yine DPB'den yayımlanan bir ilan ile Sivas Üniversitesi 50 KPSS puan şartıyla sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında ise 60 KPSS puan şartıyla memur alımı yapacağını duyurdu.

KADRO KONTENJAN BİLGİLERİ

Yayımlanan bu üç ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı 38, Tarım Kredi Kooperatifleri 101 ve Sivas Üniversitesi 71 personel alım ilanı yayımladı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı: 60 KPSS İle

Yayımlanan ilanda öğrenim şartı ön plana çıkarken alım yapılacak kadrolar ise şunlar oldu.

Büro Personeli (Dava Takip, Mali İşler, Bilgisayar Veri Bankası), Tekniker (Elektrik, Harita Kadastro, Bilgisayar, İnşaat, Video Montaj) Teknisyen (Elektrik, Elektronik, Sıhhı Tesisat) Destek Personeli (Boyacı/Badanacı, Hizmetli, Garson)

Sivas Üniversitesi: 50 KPSS İle

Sivas Üniversitesi personel alım belirleyici olan koşul öğrenim şartı. Lise ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilir.

Üniversite ilanında lisans mezunu 50 Hemşire, lise mezunu 20 hemşire ve 1 Ebe alımı yapacağını duyurdu.

Tarım Kredi Kooperatifleri: 60 KPSS İle

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların iki kadrodan olacağı bildirildi.

İlanda öne çıkan koşul ise ikamet şartı. Kurum çeşitli bölgeler için alım yapacağını ilana başvuruların bu bölgelerde bulunan şehirler için yapılacağını duyurdu.

İlana göre kurum önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapacak. Alımlar Ziraat Mühendisi ve Kooperatif Görevlisi kadrolarına yapılacak.


Yorumlar