Anasayfa /  Medya

Emre Uslu'dan İsmail Küçükkaya'ya FETÖ'cü ithamı!

FETÖ'nün firari medya abisi Emre Uslu, sosyal medya hesabı üzerinden gazeteci İsmail Küçükkaya'ya çok konuşulacak bir suçlamada bulundu.

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2020 21:13

FETÖ'nün medya abilerinden Emre Uslu uzun süredir ABD'de firari olarak yaşıyor.

Spekülasyon ve manipülasyonlarına artık ABD'de devam eden Uslu, son paylaşımlarından birinde Fox TV'da Çalar Saat programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya'yı hedef aldı.

Emre Uslu, sabah programında konuşacağı konuya ilişkin #FETÖnünSiyasiAyağıKim ? hastagi ile sosyal medyada paylaşım yapan Küçükkaya hakkında FETÖ'nün gazeteci ayağı suçlamasında bulundu.

Uslu, buna gerekçe olarak da Küçükkaya'nın 17/25 Aralık kumpaslarını yöneten polislerle kendisinden daha sık görüşmesini gösterdi. PKK'nın aracına bomba koyacağını bile Küçükkaya'dan öğrendiğini ileri süren Uslu, "Fütü’nün gazeteci ayağı sen değilsen, siyasi ayağı kimse değildir." dedi.

İşte Uslu'nun çok konuşulacak o tweeti:

"17 25 Aralık operasyonlarını yapan polislerle benden çok, benden sık görüşürdün İsmail.(ben 3-5 defa görüştüm) ama sen her hafta oradaydın. PKK’nın arabama bomba koymak için adam gönderdiğini bile senden öğrendim. Fütü’nün gazeteci ayağı sen değilsen, siyasi ayağı kimse değildir."

Yorumlar