Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Emre Belözoğlu: Son dakikada penaltımız verilmedi

Fenerbahçe Futbol Direktörü Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2021 22:15

Fenerbahçe Futbol Direktörü Emre Belözoğlu, Malatyaspor maçını değerlendirirken, "Kaybedilen 2 puan. Fenerbahçe kendini bu kadar sıkıntıya, çıkmaza sokamaz. Haksızlık yapıyorum gibi olmasın ama Fenerbahçe, Malatya'ya bir sezonda 5 puan kaybedemez" dedi.

Maçla ilgili olarak ise Belözoğlu, "Daha net oynamamız gerekirken zorlandık. Kendi boyumuzu kendimiz uzattık. Oyunu çok zorladık. Maçın artısı ve eksisini arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Arkadaşlarımız, pozisyonlara girdi ama değerlendirme konusunda zafiyetimiz var. Fenerbahçe sezona baktığımızda Malatyaspor'a 5 puan kaybetmez" ifadelerini kullandı.

"Ama olmadı, üzüntülüyüz"

Şansa inanmadığını vurgulayan Emre Belözoğlu, "Şansa inanmıyorum. Fırsatlar gelir ve değerlendirirsiniz. Yeterli pozisyona giren bir takım vardı. Pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Son dakikada bir penaltımız vardı. Pozisyonda VAR'a gidilmemesi konuşulması gereken bir konu. Kazanacağımıza çok inanmıştım. Ama olmadı, üzüntülüyüz" diye konuştu.

"Herkes kaybedecek"

Sezonun geri kalan bölümü için ise Fenerbahçe Futbol Direktörü Emre Belözoğlu, "Çok daha maç var. Herkes kaybedecek. Biz bu anlamda yeterince kaybetmiştik. Üzgün olduğumu daha önce söylemiştim. Yapmamız gereken sonuna kadar bu mücadelenin içinde olmamız. Üç gün sonra yine maç var. Ona konsantre olmalıyız. Bugün isteyen, arzulayan, zaman zaman kötü oynayan bir takım vardı. Üzgünüz. Sonuna kadar kovalayacağız" açıklamasını yaptı.

 BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda ciddi bir avantaj kaybettiklerini belirterek, "Sonun kadar mücadele edeceğimizi söylemek istiyorum" dedi.

Maçın ardından sarı-lacivertli ekibin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, “Oyundan memnun olduğumuz dakikalar var, olmadığımız dakikalar var. Topa sahip olmaya çalıştık, hükmettiğimiz anda oyun bizim lehimize gelişirken çok basit bir gol yedik. Pozisyona giren arzulayan bir takım vardı, ama son vuruşlarda yeterli, becerikli değildik. Üzgünüz ama Fenerbahçe kendini bu şekilde çıkmaza koyamaz. Sezon içinde Malatyaspor’a çok büyük saygı duymakla beraber 5 puan kaybetmez, bundan dolayı üzgünüz” ifadelerini kullandı.

"Hedefimizden sapmadık"

Fenerbahçe’nin hedefimizden saptığını düşünmediğini belirten Belözoğlu, “Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Kupayı halen istiyoruz, ben buna yürekten inanıyorum. Bizim kaybettiğimiz gibi rakiplerin de kaybedeceği puanlar olacağını düşünüyorum. Tabii ciddi bir avantajı kaybettik gibi görünse de ben sonuna kadar mücadele edeceğimizi söylemek istiyorum” diye konuştu.

"Son 15 dakika oyundan koptuk"


Karşılaşmanın ilk 30 dakikasının kendileri adına çok iyi geçtiğini de belirten Emre Belözoğlu, "Son 15 dakika oyundan koptuk. Burada hastalıktan dönen İrfan oynamaya çalıştı, elinden geleni yapmaya çalıştı. Bütün oyuncularımız değerli, hepsinin önemi var. Her maçın da kendi içinde farklı senaryoları var. Zaman zaman bu değişiklikler olacak, biz inandığımız doğrularla Fenerbahçe’nin hedeflerine tutunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler Emre Belözoğlu
Yorumlar