Anasayfa /  Foto Galeri

Emre Altuğ'un yeni sevgilisi Çağla Şikel'e benzetilmişti! Çağla Şikel ilk kez konuştu

Ünlü manken Çağla Şıkel'den boşandıktan sonra hayatında uzun süredir kimse olmayan şarkıcı Emre Altuğ yeni bir aşka yelken açmıştı. Emre Altuğ ile Burcu Çağrı'nın aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Önceki akşam Etiler'de objektiflere yansıyan manken Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ'un yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Burcu Çağrı'nın sosyal medyada kendisine benzetilmesi ile ilgili yapılan yorumlarla ilgili konuştu.

Emre Altuğ'un yeni sevgilisi Çağla Şikel'e benzetilmişti! Çağla Şikel ilk kez konuştu - Sayfa 1

Ünlü manken Çağla Şıkel'den boşandıktan sonra hayatında uzun süredir kimse olmayan şarkıcı Emre Altuğ yeni bir aşka yelken açmıştı. Emre Altuğ ile Burcu Çağrı'nın aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Emre Altuğ'un eski manken Burcu Çağrı ile ilişki yaşadığı Çağrı'nın paylaştığı fotoğrafla gündeme gelmişti. Emre Altuğ'un sevgisinin paylaşımı sosyal medyayı sallamıştı. Burcu Çağrı'nın tıpkı Çağla Şıkel gibi konservatuvarda bale eğitimi alması, mankenlik ve oyunculuk yapması dikkatlerden kaçmadı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Şıkel, bu benzerlikle ilgili soruya "Beni ilgilendiren bir durum değil" yanıtını verdi.

Emre Altuğ'un yeni sevgilisi Çağla Şikel'e benzetilmişti! Çağla Şikel ilk kez konuştu - Sayfa 2

Çağla Şıkel'den ayrıldıktan sonra uzun süredir hayatında kimse olmayan Emre Altuğ'un adı eski manken Burcu Çağrı ile anılıyor.

BENİ İLGİLENDİRMEZ

Çağla Şıkel'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Şıkel, bu benzerlikle ilgili soruya "Beni ilgilendiren bir durum değil" yanıtını verdi.

Emre Altuğ'un yeni sevgilisi Çağla Şikel'e benzetilmişti! Çağla Şikel ilk kez konuştu - Sayfa 3

Eski manken Burcu Çağrı, birliktelik yaşadığı şarkıcı Emre Altuğ'un da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.

Emre Altuğ'un yeni sevgilisi Çağla Şikel'e benzetilmişti! Çağla Şikel ilk kez konuştu - Sayfa 4

Emre Altuğ, oğullarının annesi Çağla Şıkel'den 2015'te boşanmıştı. 2016 yılında "Bana üç yıl boyunca aşk yok" diyen yakışıklı popçu, Burcu Çağrı ile birlikte.