Anasayfa /  Foto Galeri

Emily O'Connor kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı

Emily O'Connor kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı - Sayfa 1

Dünya, Emily O'Connor'ın kıyafeti yüzünden uçağı alınmamasını konuşuyor. 21 yaşındaki kadın, kıyafeti uygun bulunmadığı için kuzeninin ceketini giyerek uçağa binebildiğini sosyal medyada paylaştı, mesajı viral oldu. Emily O'Connor, 2 Mart’ta İngiltere’nin Birmingham kentinden Kanarya Adaları’na uçmak için havalimanına gitti. Thomas Cook Havayolları şirketinden bilet alan kadın, hiç beklemediği bir davranışla karşılaştı.

Emily O'Connor kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı - Sayfa 2

Mürettebat, Emily O'Connor’un kıyafetini işaret etti… Ve kadına uçağa böyle binemeyeceğini söyledi. Yaşadığı şoke edici olayı Twitter hesabından dünyaya duyuran Emily O'Connor, şu ifadeleri kullandı:

Emily O'Connor kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı - Sayfa 3

"Birmingham’dan Tenerife’ye giderken, eğer üzerimi örtmezsem beni uçaktan çıkaracaklarını söylediler. Rahatsızlığa neden olmak ve uygunsuzluk’la suçlandım. Etrafımda 4 personel vardı. Bunlar bagajımı da beni de uçaktan çıkartacaklardı."

Emily O'Connor kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı - Sayfa 4

Emily O'Connor, havalimanında aynı kıyafetle dolaştığını belirtti. Havalimanında sorun yaşamazken, uçağa girerken bu muameleye tabi tutulmasının saçmalığını vurguladı.