Anasayfa /  Ekonomi

Emekliye Müjde! 1100 TL Banka Promosyonu Geliyor!

Emekliler için banka promosyonunda uzun zamandan beri beklenen tarih paylaşıldı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2019 13:57

Bankaların emekli maaşı alan kişilere yönelik yaptığı promosyonlarda rakamlar giderek artıyor. Başlangıç aşamasında 500 TL seviyelerinde olan banka promosyonlarında, 1000 TL'nin üzerine çıkılacağı konuşulurken konu ile ilgili beklenen tarih paylaşıldı.

Emekli Maaşları İçin Promosyon Ne Zaman Belli Olacak?

Mevcut promosyonlar için fiyatlar Mart ayı itibarıyla başlayacak. Yapılan açıklamalara göre Mart 2020 itibariyle başlatılacak olan yeni kampanyalardan, emekliler yararlanma fırsatı elde edebilecek.

Emekli Maaşları İçin Promosyon Ne Kadar Olacak?

Emekli maaşları için ne kadarlık bir promosyon ödemesinin yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Fakat bankalar tarafından farklı promosyon ve kampanyaların hazırlandığı konuşuluyor. Bu doğrultuda maaş almasının yanı sıra fatura ödeme talimatlarını da aynı banka üzerinden yapacak olan kişiler daha fazla promosyon alma şansı elde edecek. Üstelik emekli arkadaşını bankaya getir gibi farklı kampanyalar dahilinde kişiler emekli maaşları için alacakları promosyonlarda ek komisyon alarak daha yüksek ücretler elde edebilecek.

İlk Ödemeler Düşük Yapılmıştı!

Bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili ilk adım 2017 yılında atılmıştı. 450 TL'ye kadar artış gösteren bu ödemelerde, Türkiye genelinde hizmet veren hemen hemen tüm bankalar farklı promosyon kampanyaları düzenlemişti. 2020 yılının Mart ayı itibari ile çok daha yüksek
imkanların sunulması beklenen promosyonlarda şimdi tüm gözler Mart ayında açıklanacak rakamlara çevrildi.

Etiketler emekli promasyon
Yorumlar