Anasayfa /  Foto Galeri

Emeklilere müjde! paraya mı ihtiyacınız var? 8.445 TL ödeme yapılıyor!

Emekli vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Artan ekonomik kriz sonrasında özellikle emekli vatandaşlar geçinmekte bir hayli zorlanıyor. Bunun üzerine bankaların emekliler için sunduğu kampanyanın detayları araştırılmaya başlandı.

Emeklilere müjde! paraya mı ihtiyacınız var? 8.445 TL ödeme yapılıyor! - Sayfa 1

Emekliler, eğer kendi bankalarından kredi çekmek istiyorsa, şubelere gitmeden mobil bankacılık üzerinden de başvuru yapabilecek. Başvurunun onaylanması halinde 5 dakika içerisinde ATM’den paranızı alabileceksiniz. İşte detaylar..

ÖDEME PLANI ÇIKARILIYOR

Acil paraya ihtiyacı olan emekliler bankalara doğru yol alıyor. Çeşitli bankalar emeklilere farklı faiz oranları ile birlikte kredi sunuyor. 12-24-26-60 ay vadeli kredilerle emeklilerin bütçeleri sarsmadan ödeme planı çıkarılıyor.

Emeklilere müjde! paraya mı ihtiyacınız var? 8.445 TL ödeme yapılıyor! - Sayfa 2

YAPIKREDİ

Yapı Kredi emeklilere özel bir kampanya sunuyor. 36 ay vade seçeneği ile masrafsız ve düşük faizli kredi ile bütçeleri zorlanmadan geri ödeme yapılabiliyor. Taksitler ayda bir ya da 3 ayda bir şeklinde ödenebiliyor.

ZİRAAT BANKASI

Maaş ödemesini Ziraat Bankası’ndan alan emeklilere Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile konut ya da nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler şubeye gitmeden mobil bankacılık üzerinden de halledebiliyor.

Tüketici kredisinin 25 bin TL için faiz oranı yüzde 1,69 olarak açıklandı.

Emeklilere müjde! paraya mı ihtiyacınız var? 8.445 TL ödeme yapılıyor! - Sayfa 3

DENİZBANK

Açıklama yapan bir diğer banka da Denizbank. Özel faiz oranları ile 36 aya kadar kolaylık sağlandığı belirtildi. Emekli vatandaşların Denizbank’a gelmeleri halinde diğer banka ATM ya da PTT ATM’lerinden ayda 3 adet ücretsiz maaş çekme ya da bakiye sorgulama özelliğinden yararlanabilecekler.