Anasayfa /  Foto Galeri

Emekliler için sevindiren haber! Bankalar resmen yarışa girdi

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren son dakika haberi! Bankalar emekliler için promosyon yarışında gaza bastı. Milyonlarca emekli için verilecek promosyon 850 liralara kadar çıktı. Son dakika gelen bilgilere göre 10 tane arkadaşını bankasına getiren emekliye de 1500 lira vaat ediliyor. İşte milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren haberin detayları...

Emekliler için sevindiren haber! Bankalar resmen yarışa girdi - Sayfa 1

Bankalar emeklilere promosyonda kesenin ağzını açtı. Bakın hangi banka ne kadar promosyon dağıtıyor...

Emekliler için sevindiren haber! Bankalar resmen yarışa girdi - Sayfa 2

Türkiye'de 13 milyon emekliye verilecek banka promosyonu miktarı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türkiye Bankalar Birliği arasındaki görüşmeler sonucunda bu ay içinde belirlenecek.

Emekliler için sevindiren haber! Bankalar resmen yarışa girdi - Sayfa 3

SGK ile bankalar arasında 2017'de imzalanan protokol çerçevesinde ilk defa toplu olarak başlatılan emeklilere banka promosyonu uygulamasında, 3 yıl sona erdi. Bu dönemde 1000 lira aylık alanlara 300, 1000 ila 2 bin lira arasında aylık alanlara 375, 2 bin lira üzeri aylık alanlara ise 450 lira promosyon ödenmişti. Devam eden müzakereler sonucunda emeklilerin önümüzdeki 3 yıl için alacakları yeni promosyon miktarları bu ay belli olacak. Belirlenecek promosyon miktarının daha yüksek meblağlarda olması bekleniyor.

Emekliler için sevindiren haber! Bankalar resmen yarışa girdi - Sayfa 4

Rekabet kızıştı 

SGK ile Türkiye Bankalar Birliği arasında görüşmeler henüz sonuçlanmamasına rağmen bankalar, sayısı 13 milyonu aşan emeklilerin aylıklarını kendi şubelerine transfer etmek için hızlı bir yarışa girdi.