Anasayfa /  Ekonomi

Emekli ikramiye ve promosyon tutarları ne zaman ödenecek?

Emeklilerin gözü kulağı Bankalar birliği ve Sosyal Güvenlik Kurumundan gelecek promosyon anlaşmasından bununla birlikte emeklilere ikramiye ödemeleri ile birlikte 3 bin Tl ödeme bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2020 23:24

Emeklilere promosyon ödemelerinin yanı sıra ikramiye ödemeleri ile birlikte 3 Bi Tl tutarında ödeme yapılması bekleniyor.

SSK, Bağkur ve Emekli sandığından emekli olan yüz binlerce emeklinin gözü kulağı emekli promosyon haberlerinde. 2020 yılında Bankalar Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumları arasında yeni anlaşmalar sağlanacak. Bilindiği gibi 2017 yılında ilk kez bankalar tarafından verilmeye başlanan promosyon ödemelerinde en az maaş alanlara 350 Tl tutarında ödeme yapıldı. Yeni anlaşmalarda bu tutarın Bin TL civarında olması bekleniyor. Bu ödemeler Mart ayında olması bekleniyor.

 

İKRAMİYE, PROMOSYON ÖDEMELERİ;

2020 yılında ramazan ve kurban bayramlarında Bin'er Tl ikramiye ödemesi yapılacak. Ayrıca Temmuz ayında maaş zamları olacak. SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklilerine mart Mayıs Temmuz ve Ağustos aylarında yeni ikramiye ödemeleri promosyon ödemeleri müjdeleri geldi. 18-22 Mayıs tarihinde Bin Tl, 27-30 Temmuz tarihinde ise Bin Tl ikramiye ödemesi yapılacak. Henüz promosyon ödeme tutarı kesinlik kazanmadı. Emekliler istedikleri bankalar ile maaş anlaşması yapabilirler. Bunun için bankalara müracaat edebilirler. Emekliye ayrılacak olan vatandaşlar ise henüz çalıştığı kuruma dilekçe ile başvuru yapabilirler. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Etiketler emekli zam para ekonomi
Yorumlar