Anasayfa /  Ekonomi

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek ?

Emeklilere müjde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği hakkında bir resmi açıklama geldi. Açıklamaya göre beklenenden daha kısa bir sürede ikramiyeler ödenecek.

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2020 20:02

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığından emekli olan vatandaşlara geçtiğimiz yıllarda ödenmeye başlanan bayram ikramiyeleri için önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Koronavirüs ile ilgili Bakanların, STK temsilcilerin katılımı ile 80'den fazla katılımcının bulunduğu toplantı sona erdi Toplantı sonrasındaki açıklamalarda ise emekliden esnafa ve vatandaşa çok önemli müjdeler ardı ardına verildi.

 

2020 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

2020 Ramazan Bayramı tarihi 24 Mayıs 2020 olarak açıklanmıştı. Emekliler bayram öncesi hafta olan 18-22 Mayıs tarihleri arasında ödenmesi beklenen emekli ikramiyelerinin Nisan ayında ödenmesi müjdesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

1000 Tl olarak ödenen ikramiyeler enflasyon rakamlarına göre 1225 Tl olması bekleniyor Henüz bu konuda resmi bir açıklama bulunmazken, Kurban Bayramı ile Ramazan bayramı ikramiye tutarının 2250 Tl olması bekleniyor. 12 milyondan fazla emekli vatandaşlara bu konudaki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar