Anasayfa /  Foto Galeri

Emanet dizisinde şok ayrılık! Sıla Türkoğlu diziyi terk etti, dizi dublöre ‘Emanet’ edildi

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin Seher'i olarak tanınan Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrıldığı iddia edildi. Dizinin fenomen takipçileri Sıla Türkoğlu olayı nedir, ne oldu, diziden çıktı mı? Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden neden ayrıldı? Sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya dair bilgiler…

Emanet dizisinde şok ayrılık! Sıla Türkoğlu diziyi terk etti, dizi dublöre ‘Emanet’ edildi - Sayfa 1

Hafta içi her gün ekrana gelen Emanet'in başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Sıla Türkoğlu'nun sezon finalinden sonra, bu aybaşında yapılan 3.sezon tanıtım çekimlerine de katılmadığı ortaya çıktı. En son 379.bölümüyle ekrana gelen dizide ünlü oyuncu Seher karakterini canlandırıyordu. Peki Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, olayı ne?

Emanet dizisinde şok ayrılık! Sıla Türkoğlu diziyi terk etti, dizi dublöre ‘Emanet’ edildi - Sayfa 2

SILA TÜRKOĞLU OLAYI NEDİR, NE OLDU?
Emanet dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Sezon finali dublörle çekildi.

Emanet dizisinde şok ayrılık! Sıla Türkoğlu diziyi terk etti, dizi dublöre ‘Emanet’ edildi - Sayfa 3

SILA TÜRKOĞLU EMANET DİZİSİNDEN AYRILDI MI, NEDEN?
Emanet dizisindeki flaş ayrılık Sıla Türkoğlu'dan geldi. Dizinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun 3. sezonda yer almak istemediğini yapımcı şirkete bildirdiği, hikayesi ve sözleşmesi devam eden oyuncunun bu isteğinin şirket tarafından kabul edilmediği öğrenildi.

Emanet dizisinde şok ayrılık! Sıla Türkoğlu diziyi terk etti, dizi dublöre ‘Emanet’ edildi - Sayfa 4

Üç sezondur devam diziden ayrılma kararı alan oyuncu, sözleşmesinin hemen sonlandırılmasını istedi. Şirket, hikayesi devam ettiği için bu isteğini kabul etmeyince, Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmadı. Şirket, Mart ayı sonunda çekilen sezon finalini dublörle tamamladı. Sıla Türkoğlu'nun sezon finalinden sonra, bu aybaşında yapılan 3.sezon tanıtım çekimlerine de katılmadığı ortaya çıktı.