Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Emanet 462. Bölüm Fragmanı izle | Emanet 461. Bölüm Ful izle

Emanet 461. Bölüm KANAL 7'de yayınlandıktan sonra Emanet Youtube kanalında da yayınlanadı Emanet 461. Bölüm Ful izle. Emanet 462. Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Emanet 462.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL 7 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Emanet dizisinin yeni bölümü 21 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.15 itibariyle sizlerle. Emanet 461. Bölüm Ful izle ( Emanet Youtube )

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2022 23:47

Emanet 461. Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Emanet 462. Bölüm Fragmanı da yayınlandı

Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Nanuka Stambolishvili gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Emanet 462. Bölümde de ekrana kitleyecek

EMANET 461. BÖLÜM FUL İZLE ( EMANET YOUTUBE )

EMANET SON BÖLÜMDEN NELER OLDU?

Abisini korumak için söylediği yalan yüzünden Seher’i ve yeğenini kaybeden, ölüm kalım mücadelesinden çıkan Yaman’ın ilk işi, Seher ve Yusuf’un peşine düşmek olur. Ancak onlara ulaşmak tahmin ettiğinden daha da zor olur. Seher, ardında hiçbir iz bırakmamıştır. Yusuf’la birlikte kurduğu mütevazı hayatına alışmak için büyük çaba harcayan Seher, hiç tahmin etmediği bir anda karşısında Yaman’ı bulur. Bu karşılaşma ikisi için de kolay olmayacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar büyükse onları ayıran yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana ve onları ayıran acıya rağmen, Yaman’ı karşısında gören Seher’in kararı ne olacaktır?

Hayatında mesleği dışında hiçbir şeye yer bırakmayan Ali için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duygu’yu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu’yu farklı bir maceraya sürükler. Duygu’nun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

EMANET SON BÖLÜM İZLE

Etiketler emanet dizisi
Yorumlar