Anasayfa /  Politika

Ekrem İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2022 16:17

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında kullandığı ‘rakip takımın karşısında oyuna sokulacak bir oyuncu’ ifadesinin yanlış anlaşıldığını kaydederek, “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Her Cumhuriyet Halk Partililinin ailesinin lideri olan genel başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu adaydır” dedi.

Hakkındaki siyasi yasak kararının ardından başlayan adaylık tartışmalarına değinen İmamoğlu, kendini ‘rakip takımın karşısında oyuna sokulacak bir oyuncu’ olarak gördüğünü kaydederek, “Teknik direktör beni oyunu sokar veya sokmaz. Ona ben karar vermeyeceğim. Ama oyuna girme ihtimali olan bir oyuncuyum” demişti.

Bu sözlerin yanlış değerlendirildiğini söyleyen İmamoğlu, gazetecilere şunları anlattı:

*Tek başına bir oyun izlemeye alıştığınız için takım oyunundan uzaklaştınız, hiç anlamıyorsunuz. Takım oyunundan, oyuna girecek oyuncudan, teknik direktörden bahsediyorum. Takım oyunundan umutlu bu millet. Çünkü yıllardır tek kişilik oyun görüyor. Ve unuttuğu için takım oyununu kavrayamıyor. 

*Diyorum ki, “Takım oyuncusuyum ve oyuna girecek kişilerden birisiyim. Beni daha evden sahaya giderken yolda sakatlamaya çalışıyorlar.” Onu ima ettim.

Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Her Cumhuriyet Halk Partililinin ailesinin lideri olan genel başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu adaydır. 

 

 

Etiketler ekrem imamoğlu
Yorumlar