Anasayfa /  Güncel

EKPSS tercih sonuçları açıklandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile atama töreni bugün yapılan EKPSS tercih sonuçları açıklandı. Engelli memur atama sonuçlarını bekleyen binlerce aday ÖSYM AİS ekranı üzerinden sorgulamaya başlandı. Bugün saat 12.45'ten itibaren erişime açılan EKPSS tercih sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sorgulanabilir.

Abone ol
Abone ol 17 Şubat 2022 14:45

EKPSS sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden son dakika haberi olarak duyuruldu. 5 - 14 Ocak 2022 tarihleri arasında yayımlanan 2022-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu sonrası adaylar EKPSS sonuçları sorgulamasını hızlandırdı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı takibinde yapılan atamalar sonucunda, EKPSS tercih sonuçları için beklenen kura ataması gerçekleşti. Peki EKPSS tercih sonuçları 2022 ÖSYM sorgulama nasıl yapılır? Engelli atama EKPSS tercih/yerleştirme sonuçları ve tüm bilgiler…

EKPSS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI! ÖSYM İLE EKPSS SORGULAMA EKRANI!

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı olan EKPSS sonuçları bugün erişime açıldı. ÖSYM'nin gerçekleştirdiği sınava binlerce adayın katıldığı bilinirken kurum sonuçların bugün açıklanacağını ifade etmişti. Bu kapsamda sistem üzerinden sorgulamalar devam ediyor…

EKPSS SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir. Bu amaçla internet erişim şifresi edinmemiş kurumların, ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi edinmeleri gerekmektedir.

Bir kadroya yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

ENGELLİ KPSS ATAMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "8 Şubat 2022'de yapılması planlanan engelli vatandaşlarımızın kamu kurumlarına atama töreni, 17 Şubat 2022 tarihine ertelenmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." ifadelerine yer verildi.Tören bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 EKPSS sonuçları erişime açıldı. Aşağıdaki linkten sonuç sorgulama ekranına         ulaşabilirsiniz.

EKPSS TERCİH SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler ÖSYM EKPSS
Yorumlar