Anasayfa /  Foto Galeri

Ekonomist Memiş tüm birikimini Türk Lirasına çevirdi! İşte sebebi...

Altın ve para piyasalarının yakından takip eden finans analisti İslam Memiş, radikal bir karara imza attı. Tüm birikimi TL'ye çeviren Memiş, bu kararının ne kadar süreceğini açıkladı. İşte Memiş'in yatırımcıya son uyarıları...

Ekonomist Memiş tüm birikimini Türk Lirasına çevirdi! İşte sebebi... - Sayfa 1

Dün Türkiye ekonomisi için yine yeni bir döneme girildi. Ekonomide yeni planı açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, BDDK, SPK ve Merkez Bankası yeni tedbirleri duyurdu. 6 maddelik yeni tedbir paketine göre, gelire endeksli senet (GES), tüketici kredileri, kredi kartları, kredi karşılık oranları, altın sertifikası ihracı ve halka arzlarla ilgili birçok karar alındı. Dolar kuru 17  lira bandına yerleşirken, gram altın 1.000 TL'ye çekildi.

Ekonomist Memiş tüm birikimini Türk Lirasına çevirdi! İşte sebebi... - Sayfa 2

Altın ve doların yükselmeye devam edeceğini her zaman dile getiren altın piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir karar geldi.

Ekonomist Memiş tüm birikimini Türk Lirasına çevirdi! İşte sebebi... - Sayfa 3

İslam Memiş tüm birikimini Türk Lirası'na çevirdiğini duyurdu. Memiş, bu kararının gerekçesi olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye yönelik operasyon hazırlığını gösterdi.

Memiş sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Ekonomist Memiş tüm birikimini Türk Lirasına çevirdi! İşte sebebi... - Sayfa 4

-Türkiye’nin operasyon süreci içerisinde sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, Ekonomimize, Metmetçiklerimize destek vermek amaçlı birikimlerimizi 2 ay süreliğine TL’ye çevirdik. Özellikle yükselişin devam edeceğini öngörerek belirttiğim bu süreçte biz devletimizin yayındayız.