Anasayfa /  Foto Galeri

Ekonomist İslam Memiş tarih verdi! Bu fiyatın...

Dolar ve altındaki düşüşü tahmin eden altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022 yılı için altın ve dolar tahminini açıkladı. Ekonomist İslam Memiş 'kırılma olacak' dedi, tarih verdi, "O fiyatın üstünde alınmaz!" diye konuştu.

Ekonomist İslam Memiş tarih verdi! Bu fiyatın... - Sayfa 1

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın ve dolarla ilgili yeni tahminler geldi. 2021’de altının gram fiyatının 451 lira seviyesinden 1.057 lira seviyesini gördüğünü ve yılı 779 liradan tamamladığını hatırlatan İslam Memiş, "Yani, 1 gram altın 1 yılda gramında 328 lira yükselerek yatırımcısına yüzde 73’e yakın getiri sağlamış oldu" dedi.

Ekonomist İslam Memiş tarih verdi! Bu fiyatın... - Sayfa 2

"Gram altın yatırımcısın her yıl olduğu gibi 2021’de de kazandı" diyen İslam Memiş, köşe yazısında 2022 yılıyla ilgili şu tahminlerde bulundu:

Ekonomist İslam Memiş tarih verdi! Bu fiyatın... - Sayfa 3

25 OCAK'TA MUTLAKA BİR KIRILMA OLACAK

25 Ocak’ta Fed’i sadece ben değil, tüm küresel piyasalar ve oyuncuları bekliyor. Ondan sebep piyasalar yatay seyirde sıkıcı bir şekilde bekliyor. 

Ekonomist İslam Memiş tarih verdi! Bu fiyatın... - Sayfa 4

Ons, aşağı yönlü kırılırsa dolar/TL kuru yukarı. Ons, yukarı yönlü kırılırsa gram altın yine yukarı. Gram altın, hem ons hem dolar/TL kuruna göre belirlendiğinden her türlü avantajlı bir yatırım aracı olacak.