Anasayfa /  Ekonomi

TCDD KPSS Şartsız memur alımı sonuçları açıklandı ! Kazananlar listesi sorgulama

TCDD bünyesine yapılacak olan 356 memur alımına yönelik nihai liste başvuru sonuçları açıklandı. Sonuç sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.TCDD KPSS Şartsız memur alımı sonuçları açıklandı ! Kazananlar listesi sorgulama.

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2019 12:59

TCDD bünyesine yapılacak olan 356 memur alımına yönelik nihai liste başvuru sonuçları açıklandı. Sonuç sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.TCDD KPSS Şartsız memur alımı sonuçları açıklandı ! Kazananlar listesi sorgulama.

 

Geçtiğimiz günler itibariyle yayımlanan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları bünyesine alımı yapılacak olan 356 kamu işçisiyle alakalı süreç netleşti. Yapıtğımız haberlerde bu ilanın başvuru süreçleri hakkında sizleri bilgilendirmiş, duyuruları sağlamıştık. Yayımlanan bu ilanın nihai listesi açıklandı ve meraklı bekleyiş sona erdi.

Hangi kadrolara alımlar yapılıyor?

TCDD bünyesine yapılacak olan tcdd işçi alımları için 86 TREN TEŞKİL İŞÇİSİ, 42 DEMİRYOLU YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM MAKİNESİ OPERATÖRÜ, 188 DEMİRYOLU HATTI BAKIM ONARIMCISI, 40 LİMAN VİNÇ OPERATÖRÜ (RTG CE SSG) kadrolarına yönelik alımlar yapılıyor. Bu alımlara başvuru yapan adaylar, KPSS şartsız olarak görevlendirilecekler ve nihali listelerin açıklanmasıyla beraber artık evraklarını teslim etmesi gereken adaylar için belirtilen tarihe kadar süre bulunmaktadır.

Evraklar ne zaman, nereye teslim edilecek?

25 Ocak 2019 tarihine kadar nihai listede ismi bulunan adayların, evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir. Yayımlanan tcdd işçi sonuçları duyurusunda da detaylı olarak bu işlemlere yönelik bilgilendirmeler yapılmış, zaten ilan kılavuzundan da yaptığımız haberlerle edinilen bilgileri sizlere ulaştırmıştık. Başvurusunu yapan ve ismi aşağıda bağlantısı bulunan nihai liste kılavuzunda yer alan adaylar, kendilerinden istenen belgeleri 25 Ocak 2019 tarihinden önce e-posta yoluyla gönderebilir, posta yoluyla iletebilirler. İlgili tcdd işçi alımı sonuç duyurusu kapsamında ismi bulunan ve e-mail yoluyla belgelerini gönderecek adaylar isciistihdam@tcddtasimacilik.gov.tr mail adresi üzerinden evraklarını eksiksiz şekilde teslim etmelidir. Posta yoluyla yapılacak evrak teslimleri için gerekli bilgiler ve diğer detaylar, aşağıda yer alan kılavuzda bulunmaktadır.


Yorumlar