Anasayfa /  Ekonomi

Taşerona kadroda son durum yaş sınırı var mı?

Taşeron kadroda son durum ne taşeron ne zaman kadroya geçecek? Binali Yıldırım taşeronun kadroya geçerken 12 madde olacağını açıkladı. Peki 12 maddede neler var taşeron kadroya geçerken yaş sınırı var mı?

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2017 11:17

Jülide Sarıeroğlu tarafından 450 bin taşeron işçinin kadroya geçeceği açıklandı. Herkesin merakla beklediği taşerona kadronun 2 hafta içinde Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki taşeron kadroya geçerken şartları ne olacak?



Uzun zamandır kadro bekleyen taşeron işçiler için artık sona doğru yaklaşıldı. 450 bin taşeron işçi kadro alacakken herkes şartları da merak ediyor. Binali Yıldırım tarafından taşeron işçiler için 12 maddelik bir yasa tasarısı hazırlandığı söylendi fakat o 12 maddenin detayları henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Jülide Sarıeroğlu da detayları verdi. Güvenlik soruşturması ve sınav yapılacak olan taşeron işçiler için yaş sınırlaması var mı?



TAŞERON İŞÇİLER KADROYA GEÇERKEN YAŞ SINIRLAMASI VAR MI?



Taşeron işçilerin kadroya geçerken herhangi bir yaş sınırlaması bulunmuyor. Fakat memur statüsünde olacakları için emekliliği gelen taşeron işçiler kadroya geçemecek. 


Yorumlar