Anasayfa /  Ekonomi

Taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek Naci Ağbal'dan son açıklama

Taşeron işçilere kadroda son durum ne taşeron işçiler ne zaman kadroya geçecek? Milyonlarca işçinin beklediği taşeron işçilerin kadroya geçmesiyle ilgili Naci Ağbal'ın son açıklamaları ne? Taşeron işçilere kadro 25 Kasım güncel bilgiler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2017 16:43

800 binden fazla taşeron işçinin beklediği kadro haberinde sona yaklaşıldı. Aralık sonu ocak başı gibi kadroya geçecek olan taşeron işçilerle ilgili son açıklama Naci Ağbal'dan geldi.



Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Taşeron konusundaki düzenlemeleri içeren yasa taslağını hükümet olarak Meclise sevk edeceğiz, onun dışında bir düzenleme tasarısı şu anda söz konusu değil" dedi. Taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin çalışmaların devam ettiğini dile getiren Ağbal, taşeronkonusundaki düzenlemeleri içeren yasa taslağını hükümet olarak Meclise sevk edeceklerini bildirdi.



Ağbal, bunun dışında bir düzenleme tasarısının şu anda söz konusu olmadığını, taşeronla ilgili çalışmaları ihtiva eden bir düzenleme geleceğini kaydetti. Buna ilişkin teknik çalışmaların tamamlandığını, maddelerle ilgili çalışmaların da belli bir noktaya geldiğini anlatan Ağbal, "Dolayısıyla kritik konularda karar oluşturulması lazım. Onları da herhalde yakın zamanda yapıp bitirmiş olacağız." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar