Anasayfa /  Ekonomi

Son dakika Bim aktüel kasım Kataloğu - BİM'de bu hafta neler var?

Bim aktüel (2-9 Kasım) Ürünler Kataloğu nihayet yayınlandı. Merakla beklenen Bim aktüel ürünler kataloğu için tıklayınız. BİM'de bu hafta neler var? Herkes bugün bunu arıyor. BİM her hafta ürünler kataloğu yayımlıyor ve herkes indirimli ürünler için internet başında arama yapıyor. Peki 2-9 Kasım BİM ürünler kataloğunda neler var? İşte merakla beklenen BİM Aktüel ürünler kataloğu 2-9 Kasım arası indirimli ürünler listesi.

Abone ol
Abone ol 07 Kasım 2018 12:40

Bim aktüel (2-9 Kasım) Ürünler Kataloğu nihayet yayınlandı. Merakla beklenen Bim aktüel ürünler kataloğu için tıklayınız. BİM'de bu hafta neler var? Herkes bugün bunu arıyor. BİM her hafta ürünler kataloğu yayımlıyor ve herkes indirimli ürünler için internet başında arama yapıyor. Peki 2-9 Kasım BİM ürünler kataloğunda neler var? İşte merakla beklenen BİM Aktüel ürünler kataloğu 2-9 Kasım arası indirimli ürünler listesi.



BÜYÜK İNDİRİM GELDİ



BİM'de bu hafta büyük indirimler geldi. Peki BİM Aktüel indirim kataloğunda neler var? Herkesin merakla beklediği BİM indirimli ürünleri için tıklayınız. Bim aktüel (2-9 Kasım) Ürünler Kataloğu nihayet yayınlandı. Merakla beklenen Bim aktüel ürünler kataloğu için tıklayınız. BİM'de bu hafta neler var? Herkes bugün bunu arıyor. BİM her hafta ürünler kataloğu yayımlıyor ve herkes indirimli ürünler için internet başında arama yapıyor. Peki 2-9 Kasım BİM ürünler kataloğunda neler var? İşte merakla beklenen BİM Aktüel ürünler kataloğu 2-9 Kasım arası indirimli ürünler listesi.







BİM BU HAFTAYA ÖZEL ÜRÜNLER LİSTESİ YAYIMLANDI 

 

2-9 Kasım 2018 tarihlerinde geçerli olacak olan Bim aktüel ürünler kataloğu BİM ile eş zamanlı olarak haber sitemizden takip edebilirsiniz. Bu haftaya özel olan BİM indirimli ürünler listesi görselleri ve kataloğu için haber sitemizi takip etmeye devam edin. Her hafta ayrı bir ürünü uygun fiyatla satışa sunan BİM bu haftaya özel olarak BiM 2-9 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği Trust kablosuz bluetoooht kulaklık ile başta sporseverleri memnun edecek. Sporcular haricinde kulaklığa ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir kampanyaya imza atmaya hazırlanan BİM, uygun fiyatı ile tüm BİM müşterilerini 2-9 Kasım tarihinde mağazalarında buluşturacak.



TRUST KABLOSUZ BLUETOOOHT KULAKLIK ÖZELLİKLERİ!

- Şarj edilebilir batarya

- Müzik ve telefon görüşmesi (5 saate kadar)

- Kontrol tuş takımı

- Kablosuz bağlantı

- Android ve iOS ile uyumlu





 

BİM 2-9 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!

BİM 2-9 Kasım aktüel ürünler kataloğuna uygun fiyata eklediği spor ürünlerinin haricide indirimli fiyat etiketi ile yüzler ürünü daha satışa sundu Trhaberler olarak BİM'in yayınladığı tüm indirimli ürünleri takip etmeye devam ediyoruz. İşte BİM’in 2-9 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği Tüm ürünler ve fiyatları…







BİM HAKKINDA GENEL BİLGİLER



Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 700 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2017 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 472 (+23 FİLE) yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %10 oranında büyüme kaydeden BİM, 2017 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 6.074 (FİLE ile 6.118) mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

Uluslararası bir şirket olma vizyonuyla hareket eden BİM yeni ülkelere açılmakla ilgili çalışmalarına devam etmektedir. BİM 2017 yılında 53 yeni mağaza açarak 382 mağazaya ulaştığı Fas operasyonlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 2017 yılında ikinci yurt dışı operasyonu olan Mısır’da 50 yeni mağaza açan BİM kısa süre içinde bu ülkede 265 mağazaya ulaşmıştır.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.



 




Etiketler Bim aktüel kasım
Yorumlar