Anasayfa /  Ekonomi

Son dakika Asgari ücret zammı 2018 ne kadar olacak?

Asgari ücret 2018 ne kadar olacak asgari ücret 2018 yeni maaşlar belli oldu mu? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu bugün canlı yayında asgari ücret 2018 zamlı maaşlarla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2017 10:43

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret 2018 komisyonu toplandı. Asgari ücretle çalışanların yanı sıra birçok kişinin de merakla beklediği asgari ücret 2018 ne kadar olacak sorusu soruluyor. Peki asgari ücrete bu yıl ne kadar zam yapılacak?





Asgari ücret ile ilgili komisyonun toplanmasıyla birlikte gözler yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Herkesin merakla beklediği asgari ücret 2018 ile ilgili Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan açıklama geldi. Bugün canlı yayına katılan Jülide Sarıeroğlu asgari ücretin ne kadar olacağına dair bilgi veremedi fakat kimseyi mağdur etmeyeceklerini dile getirdi. Asgari ücret 2018'in ne kadar olacağı 2 hafta içinde belli olacak.





KEMAL KILIÇDAROĞLU 2 BİN TL OLSUN





CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada asgari ücretin bu yıl 2 bin TL olması gerektiğini söyledi. DİSK'te yaptığı açıklamada 2017 yılında asgari ücretin 2 bin TL olmasını gerektiğini ifade etmişti. 


Yorumlar