Anasayfa /  Ekonomi

İŞKUR kadrolu memur alımı şartları neler? Memur nasıl olunur? İşkur başvuru sorgula

İŞKUR kadrolu memur alımı şartları neler? Memur nasıl olunur? İşkur başvuru sorgula. Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına memur alımları yapılacak. 10 kamu kurumu personel alım ilanlarında başvurular halen devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 14:47

İŞKUR kadrolu memur alımı şartları neler? Memur nasıl olunur? İşkur başvuru sorgula. Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına memur alımları yapılacak. 10 kamu kurumu personel alım ilanlarında başvurular halen devam ediyor. 

 

Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına memur alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden kadrolu olarak istihdam edilecek olan memur alımlarında adayların 21 Ocak tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. Hangi kurumlara memur alımıyapılacak.

İŞKUR üzerinden yapıalcak olan alımlarda hani kurumlara memur personel ve işçi alımı yapılacağı belli oldu. Buna göre Suphi öner öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlüğü, İl tarım ve orman müdürlüğü, Sincan öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlüğü, Sapanca belediye başkanlığı, Meb kastamonu şerifebacı öğretmenevi, Doğanşehir sulama birliği, Güneykaya belde belediye başkanlığı, Balveren belediye başkanlığı, Yoğurtlu belediye başkanlığı, Deniz kuvvetleri kom. şafak özel eğitim merkezi komutanlığına alımlar yapılacak. Kurumların açık bulunan kadroları ise şu şekilde;

19 FARKLI KADRODA DAİMİ SÜRE PERSONEL ALIMI;

10 kamu kurumunda 19 farklı pozisyona personeller alınacak. Servis Komisi , Büro İşçisi , Güvenlik Görevlisi, Çöpçü, Garson (Servis Elemanı), Aşçı Yardımcısı,Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Ziraat Mühendisi, Ziraat Mühendisi, Otobüs Kaptanı (Şoförü), Muhasebe Meslek Elemanı, Kepçe Operatörü, Beden İşçisi (Genel), Betonarmeci(Betonarme Demircisi), Aşçı, Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) pozisyonlarında alımlar gerçekleşecek. Buna göre belirtilen porsiyonlarda başvuru genel şartları ise şu şekilde;

Başvurularda adayların T.C. vatandaşı olmaları, yaş şartında ise 18 yaşını tamamlamış olmaları 19 yaşından gün almamış olmaları, eğitim şartlarında ise kadrolara belirtilen lise, önlisans yada lisans bölümlerinden mezun olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları başvuruda genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir. İlanlara erişmek için aşağıdaki belirtilen ilan numaraları işe İŞKUR e-şube girişi yaparak ilan no ile arama yapılabilecektir.


Yorumlar