Anasayfa /  Ekonomi

İŞKUR 2019 Yılı Ocak ayı iş ilanları - İşkur iş başvurusu yap !

İŞKUR üzerinden 2019 Ocak ayına yönelik yeni personel alım ilanları yayımlanmaya başladı. İlanlara başvuru bilgileri ve diğer detaylara ocak ayı ilanları haberimizden ulaşabilirsiniz...

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 14:25

Kamuya yapılan memur personel alımlarıyla alakalı süreç devam ederken, İŞKUR üzerinden özel sektör ve kuruluşlara yönelik ilanlar da yayımlanmaya devam etmektedir. 2018 yılında 1.2 milyon istihdamla çok ciddi bir istihdam katkısı sağlayan İŞKUR' un, 2019 yılına yönelik çalışmaları da hız kesmeden uygulanmaktadır.



İŞKUR üzerinden hem kamuya, hem özel sektörlere veya bazı kuruluşlara yönelik ilanlar kamuoyuna duyurulmakta, başvuruları alınmaktadır. Ayrıca istihdamı destekleme prjeleri, teşvik primleri ve çeşitli ödenekler de yine yürütülmekte olup, işsizlik sorununa çözüm aranmaktadır.

İlanlar yayımlanmaya başladı, Ocak ayı ilanları kapsamında değerlendirilebilecek yeni personel ve işçi alım ilanları İŞKUR açık iş ilanları bölümüne eklendi. İŞKUR üzerinden şuan itibariyle toplamda 36 bin 223 personel ve işçi alımı yürütülmektedir. Bu ilanlar arasında memurluk kadroları, personel ve işçi alımları, avukat, mühendis gibi kadroların yanı sıra, İş Başı Eğitim Programları dahilinde personel alımı yapan çok sayıda işletmenin ilanı da yer alıyor.

36 bin 223 ilan yayımlanmış durumda

İŞKUR üzerinden ocak ayı ilanları kapsamında değerlendirilebilecek bu ilanlara başvurular başlamış durumdadır. Adaylar işkur 2019 ilanları için başvurularını üye profilleri üzerindne online olarak gerçekleştirebilir, 2019 ilanları için gerekli şartları taşımaları halinde işlere yerleştirilebilirler. İlgili ilan süreçleriyle alakalı daha fazla bilgi almak için açık iş ilanları bölümünden başvuru yapmak istediğiniz ildeki kadro ve pozisyonları aratmanız yeterlidir.


Yorumlar