Anasayfa /  Ekonomi

İMMİB KPSS şartsız personel alımı nasıl olur? İMMİB KPSS'siz memur alımı şartları neler?

İMMİB KPSS şartsız personel alımı nasıl olur? İMMİB KPSS'siz memur alımı şartları neler?İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Proje Kapsamında personel alımı yapacağını ilan etti. Adaylardan KPSS şartı aranmıyor. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 11:05

İMMİB KPSS şartsız personel alımı nasıl olur? İMMİB KPSS'siz memur alımı şartları neler?İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Proje Kapsamında personel alımı yapacağını ilan etti. Adaylardan KPSS şartı aranmıyor. İşte detaylar.

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri ( İMMİB ) personel alımı yapacak. İMMİB Bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Urge Proje Personeli alımı yapacak. Bu Kapsamda, Ticaret bakanlığı tarafından desteklenen ve İMMİB Genel Sekreterliği İhracatçı birlikleriinin güçlendirilmesi ve ürünlere rekabet gücü kazandırmayo amaçlayan projede çalışacak proje yönetimi, küme yönetimi, dış ticaret, iletişim ve organizasyon konularında bilgili ve deneyimli proje uzmanları alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İMMİB alacağı personel adaylarından, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

Ayrıca özel olarak,






4 yıllık eğitim veren üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından  mezun olmuş olmak,


ÖSYM tarafından yapılmış olan Yabancı Dİl Sınavından C seviyesinde puan almış olmak, proje çalışmalarına ve takım çalışmasına yatkın, 


Koordinasyon becerisi yüksek, 


İletişim yönü kuvvetli,organizasyonel işlere yatkın


Proje yönetimi, kümelenme ve küme yönetimi konusunda bilgi ve deneyim sahibi olan,


Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek


Tercihen 3 yıl iş deneyimi olan ( Sektörel tecrübe tercih sebebidir )


Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan,


MS Office programlarını çok iyi kullanabilen




BAŞVURULAR:

Başvuru için talep edilen tüm belgeler zip dosyası formatında insankaynaklari@immib.org.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU


Yorumlar