Anasayfa /  Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Personel Alımı Gerçekleştirecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 ünvanda kamu personeli alımı başvuruları başlamış olup 22 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 14:45

İnternet adresinden (http://www.cfcu.gov.tr) temin edilecek İş Talep Formu ve aşağıda sayılan belgeler, elden veya posta yoluyla, en geç 22 Şubat 2019 tarihi mesai saati sonuna kadar ulaştırılmak suretiyle başvuru yapılabilecektir.

İstenecek belgeler; İş Talep Formu ile birlikte aşağıdaki belgelerin asıllarını veya tasdikli örneklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı Sonuç Belgesi veya buna denkliği kabul edilen uluslararası geçerliliği olan belge. 

Yüksek öğrenim diploması veya çıkış belgesi. Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf. Nüfus Cüzdanı. A4 boyutunu geçmeyecek kendi el yazısı ile hazırlanmış Türkçe özgeçmiş.

Hukuk Müşaviri pozisyonu için hukuk fakültesinden veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içindeki veya yurt dışındaki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak. 

Bilgi Teknolojileri Yöneticisi pozisyonu için bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik ve/veya elektronik mühendisliği, matematik ve istatistik bölümleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içindeki veya yurt dışındaki fakülte veya yüksekokullardan veya son 5 yıldır bilgi teknolojileri alanında çalışmış olduğunu belgeleyecek diğer mühendislik fakültelerinden mezun olmak.


Yorumlar